Jap, the summer is ending:( it really is. Tole res ni fer, zakaj se poletje komaj začne pa se že končuje? A ni bil še ravno mesec junij, zdej je pa že september in ko pride september se poletje počasi, a vztrajno poslavlja. V septembru nam ostanejo samo še misli o lepih poletnih dnevih in še lepših poletnih nočeh, pa morje, sonce, luštni fantje;))) ja,ja senorita spet si mal prevec zašla med oblake:)

Ja, ne morem si kaj, jst pač obožujem poletje, kakšna zima pa kakšna jesen s svojimi prelepimi in na milijone različnimi barvami. Pa kaj pol, zarad mene ima ta jesen lahko ne vem katero kodrlajsasto barvo, ampak zame je še vedno deževna, potem postaja hladna in začne napovedovati zimo. Za slednjo pa resnično ne maram slišat, ok sej ne rečem, decembra, ko je vse tko lepo okrašeno, pa prazniki (darila:) pa vse to, ja to je čist fajn, sam mraz, sneg. obupen promet, ko zapade prvi sneg….oh joj tega pa res ne maram, že zdej ko pomislim na to…ufff.

Dnevi so vse krajši, sončka je videt vse manj, ma hudiča zakaj poletje ne traja mal dalj cajta:) No edino, kar mi je pa pozimi všeč (mislim ne moreš verjet tudi najde se nekaj, kar mi je všeč:) je pa tisti feeling, ko prideš domov v topel prostor, ko je zunaj tako zelo mraz, to pa ni lepšega, res ne:)

Ma bomo tudi to zimo preživeli kot vse do sedaj, upam, da bo vsaj tako mila kot je bila prejšnja (čeprav verjamem, da tistim, ki jo obožujejo to ni ravno po godu:) pa verjetno tudi sicer to ni najboljše, ker zadnje cajte je tale vreme tako ali tako KR NEKI:)

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !