Ja, spanje…moj najljubši hobi, pa ne samo hobi, to je enostavno opravilo, ki se mu najrajši posvetim:)) Se mi zdi, da kljub temu, da verjetno ne bi preživela dneva brez sladkarij, da bi se pa še vseeno prej odpovedala koščku čokolade (ali dvem, trem;) kot pa urici spanja.

Glede na to, da ponavadi preko tedna vstajam kar zgodaj, si čez vikend enostavno moram dati duška:) Takrat verjetno nadoknadim vse izgubljene urice, ki so se nabrale v celem tednu, tako da mi je v nedeljo zvečer kar žal ker vem, da jutri me pa čaka ponedeljek in s tem tudi manj spanja. Predvidevam pa, da je ravno to narobe, da čez teden spim premalo čez vikend pa preveč (to je skoraj premila beseda:), vendar si ne morem kaj. Ja sem že poskusila s tem, da si naštimam budilko tudi takrat, ko sem frej, vendar kaj se zgodi, ko budilka zazvoni? Še vprašate? Senorita jo prav lepo ugasne in spi dalje kot da zunanji svet ne obstaja:) Med tednom se celo “mučim” tako, da si budilko naštimam 15 minut prej in potem še malo dremam preden se dejansko skobacam iz postelje. Grozaaaa:)

Včasih (kar pogosto) mi je sicer zelo žal, da frej dneve porabim tako, da jih skoraj polovico prespim, namesto, da bi jih izkoristila za kaj pametnejšega. Ampak na tak dan kot je danes, bi pa prespala tudi celega, oh ko sedaj pomislim na toplo posteljo, si lahko samo rečem dream on baby:) Ni ga lepšega kot spati na tak deževen dan, ampak danes pač delamo, ah bomo že zdržali:)

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !