…ali pa sem le tako staromodna, se vprašam vedno, ko vidim, kaj vse se dogaja na “prireditvah na prostem” kot je bila včerajšnja Noč Radia Belvi. Jaz enostavno in preprosto ne morem verjeti, da danes starši pustijo 10-letne otroke (vsaj zgledajo toliko stari), da sami pohajkujejo ob tako poznih nočnih urah. Seveda vsi s “čikom pa flašo” v rokah. Mene kar prime, da bi jih “skloftala” :) in takrat se potem vprašam: “pa čakaj senorita, pa a si ti res tako zelo staromodna?”

Mogoče sem res, ampak enostavno, ko se spomnim osnovnošolskih časov, se spomnim samo super druženja s sovrstniki (brez flaše), ko smo dejansko še bili otroci in smo v tem uživali. Nekako sem prav vesela, da smo imeli tako super otroštvo, več je bilo druženja, bili smo po cele dneve zunaj in doživljali razno razne pustolovščine, manj je bilo televizije, praktično nič računalnikov, ma kaki msn ipd. Zato imam sedaj tako lepe spomine na svoje otroštvo, pa čeprav le-to ni tako daleč nazaj. In ravno zato se vedno vprašam, zakaj se mi zdijo današnji srednješolci (ne vsi seveda) obupni, kar se tiče obnašanja in razmišljanja, ker se mi zdi, da mi enostavno nismo bili takšni ali pa sem jaz odraščala ne vem kje:)) in se očitno do danes zelo postarala :)

Ko sem včeraj pred Mercator centrom zagledala na ducate najstnikov in vsakega izmed njih s “flašo” v roki, sem samo pomislila, hmmm…slika današnje srednješolske mladine :) . Naslednja misel pa je bila…”ja nč staraš se” ;)

 • Share/Bookmark


4 odgovorov v “A sem že tok stara?”

 1.   diego pravi:

  da si star-a ugotoviš, ko ti čedalje več “mulcev” ne reče ŽIVJO, ampak te pozdravijo z DOBER DAN.

 2.   senorita pravi:

  Ja tudi to se mi že dogaja, sej kr čudno pogledam. Aja ali pa, ko mi rečejo gospa. Jst si pa mislim: neeeeee ;)

 3.   diego pravi:

  mogoče pa oboje, dober dan in gospa uporabljajo, ker so tako lepo vzgojeni in olikani … leta nimajo nič s tem

 4.   senorita pravi:

  hmmm…mogoče, sam staram se pa vseen ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !