…ampak res. Sej še sama ne vem, a bi se “pizdila” al sem lahko vesela, da nič ni bilo. Zjutri se normalno lepo vozim na šiht, just minding my own business,  še vedno zaspana in  z mislimi  še vedno v topli postelji, ko pred sabo iznenada zagledam avto, ki se pelje direktno proti meni. Fuckin’ shit, what’s going on??? Gospod kreten s svojim “nobel” avtom, je seveda šel prehitevat bus, pri čemer bi me dejansko lahko ubil!

Mislim, sej v tisti situaciji takoj reagiraš, bremza in to, ampak šlo je res, res za las, tako blizu nisem bila še nikoli. Si predstavljate zmanjšat hitrost iz 100 na 30??? Šele potem, ko je bilo vse mimo, sem začutla, da se mi celo telo trese, sploh nisem vedla, kje imam roke in noge. Grozen feeling. Pa sej vem, sej se vsakemu kdaj naredi, da gre prehitevat, pa potem vidi, da bi bilo bolje, da ne bi šel, ker je šlo za las in se reče I’m never gonna do that again, sam to na žalost drži nekaj cajta, pa se spet ponovi.

Tudi sama ponavadi, ko se mi ekstremno mudi, bolj pritisnem na “gas”, čeprov se potem vprašam, a je to res vredno. No, ni! Pa glede na to, da ravno pišem o tej temi, moram sam še povedat, da sovražim voznike, ki se mi “prilimajo na rit”, ki imajo prižgane meglenke sredi belega dne (ko ni ne duha, ne sluha o megli) in tiste, ki mi “nabijajo” dolge luči, ko vozijo za mano. Pa, people what’s wrong with you??? Ufff….

My point is: people just be careful, really careful :) !

  • Share/Bookmark


2 odgovorov v “I could have died today…”

  1.   missbee1206 pravi:

    jz takrat, ko mi kdo vozi čisto za ritjo (čeprav grem tok kot je največ dovoljeno), sm mal na bremzo pritsnem, sam tolk da požmigne, pa takoj odnehajo-se prestrašjo…;) drugač pa ne maram, če se kdo pase pred mano in to pred križiščem, ko veš, da ne bo več dolgo zelena, ta pred tabo pa gre čistoo počaasi, da se ja moraš pol ustavit, ker je že rdeča… srečno;) lp

  2.   senorita pravi:

    Jst se drugač tudi te taktike lotim, če pa kdo ne dojame, pa začnem zanalašč pelat še bolj počasi. Grrrrr :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !