…da moram zjutraj zgodaj vstati in se odpraviti v nov dan, ko pa bi najraje spala še par ur in tudi, ko bi se zbudila, še ne bi takoj vstala, temveč bi poslušala težke dežne kaplje, ki delujejo tako pomirjujoče.

Sovražim svoje lase, ki danes izgledajo kot bi jih nekdo dal v pralni stroj in vklopil centrifugo (a je to sploh prav napisano?) ter jih potem vrnil nazaj na mojo glavo. Sovražim, da sem zjutraj tako počasna, ker ne najdem nič pametnega za obleči. Sovražim ogledalo, saj se zgrozim, ko se pogledam v teh hlačah ali tisti majici.

Sovražim veter in dež, ki mi samo kvarita razpoloženje in pot do službe. Sovražim šoferje tovarnjakov in avtobusov, ki očitno mislijo, da so sami na cesti in me skoraj pritisnejo ob ograjo. Sovražim ljudi, ki mi petkrat ponovijo eno in isto stvar, kljub temu, da sem jo slišala in razumela že prvič.

Sovražim pekočno bolečino v grlu, zamašen nos in prehlad, ki se mi nezadržno bliža in se mu bom težko izognila. Sovražim svoj želodec, ker se vse prevečkrat oglaša in si želi hrane. Sovražim ljudi, ki so že v začetku dneva tečni in nestrpni. Sovražim radijske novice, ker so vsako uro popolnoma iste. Sovražim neumne komade, ki se vrtijo na radiu zaradi katerih lahko samo zavijem z očmi.

Sovražim ta dan, ker je tako pust in moreč…

But things will get better…I hope :)

 • Share/Bookmark


9 odgovorov v “Sovražim…”

 1.   saaba pravi:

  dobro napisano…najbrž nas je danes več takih! čau,s

 2.   erzo pravi:

  mater. sodni dan a? men je pa prov fajn! zgodej ustal, šou laufat EJ (ne morš verjet) in to še predenj se je dobro uscalo… zdej pa lepo izi-going-working@home

  treba si je sam nardit dan…še posebej na Takšen dan… sej dež lahko deluje prav pomirjujoče…

 3.   senorita pravi:

  @erzo: laufat??? moram reči, da občudujem take kot si ti. zgodaj zjutraj laufat!!! not me :)

 4.   erzo pravi:

  @senorita zelo zelo redko laufam veš :) me pa kdaj prime!še posebno takrat, ko se zbudim ekstremno slabe volje… res pomaga!!

 5.   senorita pravi:

  @erzo: ja sem že slišala, da naj bi tek sproščal. sej se pripravljam, da bi enkrat sprobala, če to drži. no zaenkrat mi še ni ratalo ;)

 6.   mojcas pravi:

  ufff I feel your pain :D Se najdem v tem zapisu :D

 7.   sosed pravi:

  ti lahko dam domačo nalogo? jutri raje piši o stvareh, ki jih imaš rada in boš videla, da bo slednjih bistveno več, kot je teh iz zgornjega prispevka. postavi stvari v malo lepšo perspektivo, a ne? :)

 8.   senorita pravi:

  @sosed I’ll try :) mogoče še ne jutri, ampak bom pa :)

 9.   cosas de la vida… » Objave » Moji mali trenutki pravi:

  [...] kar nekaj časa nazaj mi je dal Sosed domačo nalogo, ki jo z veliko zamudo, a zato z ogromno pozitivne energije ( ) [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !