Ja, včeraj smo punce dočakale težko pričakovani babji večer :) Z bivšimi sodelavkami smo šle na eno pijačko, ker je ena od nas praznovala rojstni dan (oz. ga ima šele danes, tako da happy birthday K.).

Imele smo se res super, tistih par uric je minilo tako hitro, da ko sem prvič pogledala na uro, nisem mogla verjeti, da čas res tako hitro teče. Kako fajn je, ko vidiš stare obraze in rečeš eno ali dve besedi (ok no 1387 :) In vesela sem, da smo ohranile stik in da se srečamo vsaj na vsake toliko cajta. Takrat je časa dejansko premalo, ker lahko si predstavljate, kako zgleda, ko se 7 “bab” sreča po treh mesecih. Tem za pogovor enostavno ne zmanjka in če bi bile skupaj celo noč, jih še vedno ne bi zmanjkalo ;)

Šele potem, ko se vozim domov, se spomnim, joj pa pozabila sem tisto vprašat, pa pozabila sem “guno” povedat :) kar ne moreš verjeti, koliko stvari se človeku pripeti v nekaj tednih in kaj vse hočeš deliti z drugimi. Čist too much :D Seveda teme so bile tipične “babje”, pogosto so bili omenjeni dedci, nekatere so na plan privlekle tudi tašče (ali tašče to be:) beseda je tekla tudi okoli aktualnih dogodkov, dopustov, poletnih avantur, shoppinga itd.,itd. in itd.

Bil je prav fajn večer, tako da čakam naslednji rojstni dan, ki pa je že v oktobru :) (sej ne vem zakaj se dobivamo samo za rojstne dneve???, no važn da se).

And today a little bit of Spanish :)

La amistad es más difícil y más rara que el amor. Por eso, hay que salvarla como sea.
~Alberto Moravia~

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Babji večer”

 1.   buba švabe pravi:

  In kako se tista španščina prevede? Se mi zdi, da razumem, ampak nisem prepričan… :)

 2.   senorita pravi:

  Verjetno ne bo pravi dobeseden prevod, ampak nekako takole: Prijateljstvo je težje (bolj zakomplicirano) in bolj nenavadno (čudno) kot ljubezen. Zato ga je treba ohraniti (rešiti) na kakršenkoli način (že znamo). Ahhh…ne sliši se dobro v slovenščini, prov ne najdem pravih besed :)

 3.   BuDi pravi:

  če bi bilo en dan prej bi vedel kaj je razlog dežja

 4.   senorita pravi:

  Haha :)

 5.   BlazS pravi:

  @BuDi: tako masovno število bab vpliva na dež tudi za do dva tedna naprej!!! :) Ali je blo to pred katastrofo v Železnikih mogoče ? :D

 6.   senorita pravi:

  @BlazS: ah ne no :mrgreen: , sej ni blo tko hudo, babe pač ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !