Obkrožit številko pred imenom ‘vašega’ predsedniškega kandidata? Boste opravili svojo državljansko dolžnost, ali pa vam to tudi na pamet ne pade?

Kljub vsej prenasičenosti s temi predsedniškimi kampanjami, si dejansko v tem času nisem pogledala niti enega soočenja. Do včeraj, ko je bil na komercialki ‘tazadnji’. Seveda me je nasmejal Zmago Jelenčič, ki bi lahko bil celo idealen kandidat, če ne bi izustil vsega, kar mu pade na pamet :) Pri njem mi je všeč, ker je človek direkten, kot bi on rekel, “ima jajca” in vsa ta leta se je uspel obdržati v slovenski politiki in vsaka štiri leta preseči tisti procentualni prag, da je njegova stranka prišla v državni zbor. Kot že povedano g. Peterleta ‘ne morem’, ker večina njegovih odgovorov ni odgovor, človek mi ne odgovori, samo nekaj naloži. Vse je tako perfect, važno, da bomo v prihodnosti pravna in socialna država. Ahammm. Let me know, when that happens ;) Gospoda Türk in Gaspari sta si nekako podobna, čeprav me Türk nekako bolj prepriča, poleg tega, da me spominja na Mr.Beana1, se mi zdi, da ima nek tak radijski glas. Všečen. Glas mislim ;)

In ostali trije kandidati? Pojma nimam, od nobenega nisem nič slišala in nič videla.

Me je pa danes nasmejal članek v Financah, kjer pravijo, da bomo to nedeljo dobili šest poražencev in napovedujejo, kaj bodo le-ti počeli po porazu. Najbolj smešna napoved je za Peterleta: v penzionu bo kupil kmetijo in izdal prvo knjigo z nasveti o igranju orglic, nekaj takega :D Ali pa za Jelenčiča: gobezdalo bo še naprej gobezdalo :mrgreen:

Bom šla jaz obkrožit? Še ne vem. Vprašajte me v ponedeljek :mrgreen:

Lep vikend…

 1. osredotočite se na obraz, ko govori :D [nazaj]
 • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Greste obkrožit?”

 1.   actooon pravi:

  Za KOGA pa naj obkrožim, če so pa vsi same GUZICE?!!

  Najbolje, da vse prečrtam in napišem SEBE.

 2.   irena pravi:

  jst grem volit. sem bila do sedaj na vseh volitvah in referendumih razen na tistem železniškem. :D

  človek se pač ne more pritoževati, če ne gre sodelovati :)

 3.   senorita pravi:

  @actooon: hehe, če ne pa kandidiraj čez pet let ;)

  @irena: ti si pa vzorna državljanka, ena redkih, kakor slišim zadnje dneve :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !