…he does everything for her.

Vsaj tako naj bi bilo, pravijo nekateri. Pa je? V pravljicah, v filmih, v knjigah, v zgodbah, v mislih, v željah, v sanjah?

Ali ljubezen lahko opišemo ali jo lahko le občutimo? Jo moramo doživeti, da bi jo znali opisati? Je takšna kot si jo predstavljamo? Brezpogojna? Večna? Resnična?

Ali pa je ‘true love’ le plod želja in sanj? You tell me!

When a man loves a woman, he doesn’t let her go…

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark


13 odgovorov v “When a man loves a woman…”

 1.   bamboo pravi:

  a ves, da ne vem kako naj odgovorim?!? ;) ko bom pripravila odgovor,tak, kot se za gre, ti ga bom sporocila

 2.   senorita pravi:

  No, you just let me know ;)

 3.   tanny pravi:

  jaz nekaj podobnega “true love” doživljam sedaj…. mislim da mora imeti vsakdo v življenju grenko izkušnjo (kot jaz), da zna potem ceniti tisto kar ima

 4.   vesna pravi:

  po mojem trenutnem mnenju “true love” obstaja, ampak niti pod razno ne v taki obliki in v takih idealih, kot si to predstavljamo…

 5.   bamboo pravi:

  ljubezen obstaja,v taksnih in drugacnih oblikah, kaksna paje pa je odvisno od mnogo stvari. stvar je taka, da je na zacetku lahko vse idealno in vse sanjsko, samo, zacnes tako ti in tvoj partner spoznavati, da imata napake, da ni samo idila in vse lepo in krasno…napake imamo vsi, saj se sprejmejo in se navadis tistih “slabosti”, ki jih ima tvoj partner in graditi je treba odnos na tem, da… od tu pa lahko nadaljujes ti ;)

 6.   senorita pravi:

  @tanny: verjetno je res tako, da mora vsak doživeti nekaj slabega, ampak včasih se ti zazdi, da že predolgo čakaš na nekaj lepega :)

  @vesna: se strinjam ja, ni takšna kot v filmih in knjigah ;)

  @bamboo: seveda človeka je treba sprejeti takšnega kot je, z vsemi njegovimi napakami. Ne obstaja popolna in idealna oseba, ki nima napak. Sprejmem ‘true love’ z vsemi težkimi preizkušnjami in slabimi trenutki, samo naj že pride ;)

 7.   bamboo pravi:

  prisla bo, ko bos najmanj pricakovala

 8.   tanny pravi:

  se čisto strinjam z bamboojem, kajti pri meni je ta ljubezen prišla ko je res nisem pričakovala… bila sem v obdobju, ko sem se ubadala z vprašanjem; “Kaj pa če me nihče ne bo maral!” :)

 9.   senorita pravi:

  Ja so mi že mnogi rekli, da pride takrat, ko najmanj pričakuješ :D Tko, da nič ne pričakujem zdaj ;)

 10.   buba švabe pravi:

  Ko ima moški rad, ampak mislim res globoko, odkrito in z vsem srcem rad žensko in bi naredil zanjo vse, takrat ženska izgubi interes, zapusti moškega in si namesto njega najde eno zajebano barabo, ki vozi motor in razbija kozarce. Toliko o tem…

 11.   senorita pravi:

  @buba švabe: jah, verjamem, da tudi take obstajajo in ravno v tem je ironija, ker take ženske dobijo moške, ki bi za njih naredili vse, a tega na žalost ne znajo ceniti. Ampak potem vsaj veš, da to ni bila ‘true love’ :)

 12.   vesna pravi:

  @buba švabe: ali pa obratno – ko ženska ljubi popolnoma predano, odprto in odkrito, takrat moški izgubi interes, si najde eno plehko in plitvo luliko, ki ne zmore enega pristnega pogovora. ;) žal zgleda, da čim se nekdo popolnoma preda, se drugi umika. tango. danes je treba povsod malo “igrat”…

 13.   senorita pravi:

  Vesna, good point.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !