Ko se je Natalia po napornem dnevu peljala iz pisarne proti domu, so jo zopet popadle žalostne misli. Pa saj kaj drugega niti ni pričakovala od same sebe. V službi je bila vsaj obkrožena z ljudmi in kljub temu, da je njeno srce jokalo, je njen obraz prekrival čaroben nasmeh. Igrala je, hlinila je veselje in smeh, saj ni želela pokazati svoje bolečine. Zakaj pa bi morali vsi vedeti, kaj se z njo dogaja? Hkrati je bila strašansko jezna sama nase, ker si dovoli, da tako trpi zaradi človeka, ki ni vreden niti ene njene solze. A vseeno si ni mogla pomagati. ‘Glava je vedela, da dela narobe, ’srce’ pa ni razumelo.

Na poti domov se je odločila, da zvečer ne gre nikamor, ker ne bo dobra družba. Raje si bo pripravila sproščujočo kopel, si pogledala kakšen starejši film in uživala ob vročem čaju. “Da, tako bo, imela bom večer samo zase!” si je mislila. Ko je prišla z mraza v toplo stanovanje in odložila torbico in plašč, hitro odhitela v kopalnico in odprla pipo, da si pripravi kad, je zazvonil telefon. Stisnilo jo je pri srcu, saj se je bala, da je On. Nekaj sekund je trajalo, da je našla svojo Nokio med vsemi drobnarijami v svoji torbici in ko je pogledala na ekranček, so se ji ustnice razlezle v nasmeh. Bil je Mark.

“Kva je zdej?, Kva bomo počel dons zvečer? Greva žurat?”, so bila vprašanja, ki so se usula z druge strani žice. “O, dons pa ne!”, je rekla Natalia. “Dons mam večer sproščanja”, se je zasmejala v telefon. “In, kaj naj bi to pomenilo?”, je vprašal Mark. “Ah, nič posebnega, malo sproščanja v vodi, potem pa gledanje filma. V bistvu se mi pa lahko pridružiš, če želiš.”, je dejala Natalia. Marku se je nekoliko zatresel glas (ali pa se je to zdelo samo njemu, ker Natalia očitno ni nič opazila) in povabilo je z velikim veseljem sprejel. Zmenila sta se, da se Mark oglasi pri njej čez kakšno urico.

Na vratih je pozvonilo. “U ‘šit’, a je že ena ura mimo, jst pa še kr v vodi.”, se je zdrznila Natalia, se hitro ovila v rumeno brisačo in odhitela odpret Marku. Ta je imel v roki steklenico vina, na obrazu pa nasmeh, ki je segal do ušes (in še čez). Ostal je brez sape, ko jo je zagledal samo v brisači, a tega ni pokazal. Po glavi pa mu je letela tisoč in ena misel, kaj bi ta trenutek lahko počela z Natalio. Nobena ni imela nikakršne zveze z gledanjem filma ali pitjem čaja.

Natalia ga je povabila naprej in mu rekla naj se kar usede, ona pa se bo samo oblekla. Medtem ko je Mark v njeni kuhinji poiskal kozarce za vino, je ona nase navlekla rdečo pižamo in prišla nazaj v dnevno sobo. Mark si zopet ni mogel pomagati in jo je ‘prečekiral’ od glave do pet. Opazil je, da pod pižamo nima nedrčka, ampak vseeno ni mogel zares videti njenih prsi. “Uff, ti maš pa vroče tle”, je malo nervozno rekel. “Ja, če si pa tok oblečen, mal se sleč pa bo kuj bolš”, mu je odvrnila Natalia in začela med zbirko DVD-jev iskati film, ki bo prišel danes na vrsto za ogled.

Ne zamudite nadaljevanja… ;)

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Ali naj sploh še verjamem v ljubezen II”

 1.   ninaa pravi:

  u full dobr :) Komi cakam nadaljevanje :D

 2.   bamboo pravi:

  uf…zanimiva bo se ta noc…

 3.   lordwales pravi:

  Tole zgodbo sem takole na hitro preletel – ker se mi mudi gledat Lopezovo v načrtovalki porok, če sem prva odkrit sem že malce utrujen od nenehnega tipkanja, ampak dajem idejo:

  take zgodbice nekateri časopisi radi objavijo, in še to me zanima:

  Če blogerji / jaz sem začetnik / obstajajo – obstajamo samo v realnem svetu ali se tudi kaj dobijo/ dobimo v realnem svetu?

  Sicer pa top 5:

  • irena sirena
  • nina malina
  • senorita
  • bugasvabe
  • katjalenart

  tina malina je tudi v redu a moja grafična ne sfolga

 4.   tanny pravi:

  še vroče bo, …. bolj kot pa je že :)

 5.   senorita pravi:

  @ninaa: hvala :) se bom potrudila, da nadaljevanje pride čimprej ;)

  @bamboo: res bo zanimiva ;)

  @lordwales: blogerji se dobivajo tudi v realnem svetu :)

  @tanny: aham, aham :D

 6.   cosas de la vida… » Objave » Ali naj sploh še verjamem v ljubezen III pravi:

  [...] Marku res ni preostalo drugega kot, da je odložil nekaj oblačil s sebe, čeprav je vedel, da mu to ne bo prav nič pomagalo, saj se je vzrok, da mu je tako vroče skrival drugje. Natalia tega seveda ni vedela, niti slutila. “Veš, jst sm se kr odločila za Dirty dancing. A bo v redu?”, ga je vprašala Natalia. Mark se je strinjal z odločitvijo, napolnil kozarce, Natalia je na mizo privlekla še vse možne prigrizke in ogled filma se je lahko začel. [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !