Marku res ni preostalo drugega kot, da je odložil nekaj oblačil s sebe, čeprav je vedel, da mu to ne bo prav nič pomagalo, saj se je vzrok, da mu je tako vroče skrival drugje. Natalia tega seveda ni vedela, niti slutila. “Veš, jst sm se kr odločila za Dirty dancing. A bo v redu?”, ga je vprašala Natalia. Mark se je strinjal z odločitvijo, napolnil kozarce, Natalia je na mizo privlekla še vse možne prigrizke in ogled filma se je lahko začel.

Ob filmu je Natalia uživala, počutila se je tako sproščeno, neprijetne stvari je enostavno odmislila. V nekem trenutku je na skrivaj opazovala Marka in razmišljala o tem, kako da tak fant od fare, kot bi rekla njena mami, nima punce. Mark je bil eden njej najbližjih ljudi, lahko mu je zaupala svoje misli, občutke in vedela je, da jo bo vedno znal poslušati. Včasih je namreč potrebovala samo to – da jo nekdo posluša in tudi sliši. Rajši je nehala razmišljati in se vrnila nazaj k Swayze-ju in njegovim plesnim korakom. Potem pa jo je Mark presenetil z besedami: “Ej, a probava tud midva mal zaplesat. Mogoče bi nama pa ratal”. Natalia se je temu predlogu najprej nasmejala, potem pa ga vprašala, če misli resno. “Ja, kva pa mislš, da se hecam? Dej no, vstani, nekaj korakov se pa res še spomnem”, je rekel Mark. Natalia je res vstala, Mark jo je prijel za roko in jo zavrtel. Na začetku sta se gibala hitro, korak sem, korak tja, obrat. Njun ples je bil poln smeha. Ko pa sta zaslišala nežno glasbo iz filma, sta se počasi približala drug drugemu, Natalia je položila svoje roke okrog Markovega vratu, naslonila glavo na njegovo ramo in se prepustila korakom. Naenkrat je začutila njegovo roko na svoji zadnjici, a temu ni posvečala pretirane pozornosti, saj je mislila, da je to posledica nekaj popitih kozarčkov. Potem pa jo je Mark popolnoma nepričakovano poskušal poljubiti. Odmaknila se je stran in ga ne samo začudeno, temveč zgroženo pogledala. “Ja, kaj se pa greš ti? A si mal preveč spil?”, so bile besede, ki so ji letele iz ust. Mark pa je imel v glavi samo besede: Zdaj ali nikoli! “Natalia glej, jst sm čist trezen in zato ti bom zdej povedu, kaj se mi dogaja že neki cajta. Jst nism samo tvoj frend, že nekej cajta je minilo, odkar sm se zaljubu vate. Zato nimam nobene druge ženske, ker ne morm nehat mislt nate. Skoz te mam v glavi, še zjutri ko se zbudim, se zavem, da se mi je sanjalo o teb”.

“Pa sej ne morm verjet. Isti si k vsi drugi. Čist isti. Pa kaj si mislu, da k sm te pa povabla na en čaj, da to pomen kej druzga kot sam čaj. Pa haloooo, kaj ti ni jasno. Ne morm, ne morm se ukvarjat s tem, že tko mam polno glavo stvari. Pejt prosm te, sam pejt”, so se stavki kar usuvali iz njenih ust. Mark se je upiral, da bi kar tako odšel, še toliko ji je imel za povedat, a vsak stavek, ki ga je začel, je Natalia grobo prekinila. Ves poklapan je na koncu res zapustil njeno stanovanje.

Natalia pa je ostala sama. Spet. Po glavi ji je hodilo nešteto misli in še zdaj ni mogla verjeti temu, kar je slišala. Kako, da tega ni videla, da ni nikoli opazila? Stvari ji niso bile čisto nič jasne. Odpravila se je v posteljo, a zaspati nikakor ni mogla. Bilo ji je žal za vse besede, ki jih je izrekla, a ni imela poguma, da ga pokliče in se mu opraviči. Zato mu je napisala sms: Mark oprosti. Kot vidiš niti nimam jajc, da te pokličem. Jst res nism vedla, da ti čutiš do mene kaj več kot pa sam prijateljstvo. Ah, sej je itak vse brez smisla. Oprosti…

Ko je Mark zaslišal pisk svojega mobitela in prebral njeno sporočilo, se je odločil, da gre nazaj. Nazaj k njej. Pozvonil je in takoj zatem zaslišal korake, potem pa pred seboj zagledal Natalio s solzami na licu. Stopil je naprej, ji nežno obrisal solze in jo poljubil na lice. Ona pa ga je samo objela, močno, tako kot še nikoli doslej. To mu je bilo dovolj.

 • Share/Bookmark


10 odgovorov v “Ali naj sploh še verjamem v ljubezen III”

 1.   tanny pravi:

  ljubezen je slepa :)

 2.   sašQ pravi:

  ooo res lepo :) komi čakam da bosta skupi hheh

 3.   senorita pravi:

  @tanny: pa še res je :D

  @sašQ: hehe, to je zadnji del zgodbice, tako da je zaključek prepuščen bralcem ;) ampak mislim, da se kar vidi, da je nekako happy :D

 4.   ninaa pravi:

  uuuuu…full dobr!sam js bi nadaljevanje noo :)

 5.   senorita pravi:

  Hehe…kar prepuščam zaključek vsakemu bralcu posebej :D mogoče pa začnem z novo zgodbico ;)

 6.   ninaa pravi:

  no, pol bom pa to vzela kot da je bil happy end :D Next please…:)

 7.   bamboo pravi:

  in, ce je ljubezen slepa, potrebujmo ocala ali pa nekoga, da nam bo pomagal spregledati ali pa videti tisto, kar mi ne vidimo, pa imamo mogoce direktno pred ocmi

 8.   senorita pravi:

  @ninaa: ok ;) in definitivno je bil namig, da gre za happy end :D ufff, zdej se moram pa nekaj novega zmislit ;)

  @bamboo: velikokrat ne vidimo stvari, ki nam že skoraj skačejo v oči in stojijo pred nosom. Ponavadi nam nekdo drug pomaga spregledati :)

 9.   vesna pravi:

  mmmm .. všeč :D res pa lahko še nadaljuješ, ker je prov fino brat

 10.   senorita pravi:

  Hvala ;) sej zdej ste me pa že skoraj prepričale, da nadaljujem s to zgodbico ;) Bomo vidli :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !