…meni vedno povrzočajo težave. Ste se že kdaj srečali z njimi? Ok, da bi mi lahko odgovorili, moram seveda najprej pojasniti, kaj jaz razumem pod pojmom ‘nedoločljivi občutki’ ;)

Eden izmed takih občutkov me je doletel danes. In ne znam povedat, kaj čutim. Ali je to strah, nestrpnost, pričakovanje ali nekaj popolnoma drugega. Nisem slabe volje, nisem jezna, nisem razočarana, vem samo, da me nekaj ščemi tam nekje blizu želodca. “En tak čudn feeling mam”, bi rekla moja sestra. No, danes se mi zdi, da je ta ‘feeling’ doletel mene. Tako zelo pa me jezi, ker ga ne znam opisati, ker ga ne znam poimenovati. Vem samo, da je neprijeten, kot da me čaka nekaj neprijetnega ali pa neka preizkušnja v življenju. In tega me je strah! Od tega niti ne morem pobegniti! Tega občutka ne znam odstraniti!

Zato razmišljam in si v glavi delam neke svoje scenarije, ki so lahko popolnoma napačni. Ko tole pišem, se mi zdi, da sem čisto preveč zapleten človek in da se preveč ukvarjam sama s sabo. Da enostavno preveč razmišljam! Potem pa se vprašam, ali bo te besede sploh kdo razumel :)

Včasih si tako zelo želim biti večji flegmatik. A kaj, ko ne morem…

 • Share/Bookmark


8 odgovorov v “Nedoločljivi občutki…”

 1.   trobentica pravi:

  Temu jaz šaljivo pravim mini tesnoba. Te občutke, predvidevam imamo vsi. Morda se pojavljajo takrat, ko se nam bližajo neke spremembe oz. nekaj neznanega v našem lajfu. Ne vem, razumem pa kako se počutiš:) In pa res, najboljše zdravilo je, da nehaš premišljevati o tem in skušaš določene stvari sprejeti kot “whatever”. Torej – flegmatično:)

 2.   senorita pravi:

  Dobro si to opisala, res gre za neko mini tesnobo. In res pričakujem določene spremembe oz. niti ne vem, kaj me čaka, pa sem zaradi tega toliko bolj nervozna :) Sporočam pa, da je že malo bolje kot zjutraj :D

 3.   bamboo pravi:

  mogoce bo jutri boljse in ne bos vec tega obcutila

 4.   senorita pravi:

  Bamboo, danes je res boljše ;)

 5.   bamboo pravi:

  senorita; sem vedela, da bo bolje, saj vedno je :)

 6.   ninaa pravi:

  Na, pa sem zamudila :( zdaJ je verjetno cist ok :) Hotela sem reci, da poznam ta obcutek, mogoce je to malo pricakovanja…pa nase nenehne predstave :) Mislim, da to poznamo vsi in ce te kaj tolazi, veliko nas je taksnih ki prevec razmisljamo :lol:

  Drugace pa recept, za rahlo pomiritev tega stanja, si pac reces, da je vsaka stvar za nekaj dobra, kakorkoli se bo ze odvilo, ti je ze namenjeno tako da bo prav! ;)

 7.   vesna pravi:

  meni se je ze velikokrat zgodilo, ko sem imela en tak res cuden občute, tko kot praviš, kot da te je strah, ampak ne veš česa, da se mi je potem zgodilo nekaj dobrega, al sem koga srečala, ki ga že dolgo nisem in podobno, tko da zdaj, kadar mam tak filing, pričakujem samo še pozitivne stvari :)

 8.   senorita pravi:

  @bamboo: ja, za vsakim dežjem, posije sonce ;)

  @ninaa: kljub temu, da je občutek mimo, je fajn prebrat spodbudne besede. Mi je pa všeč, da nisem edina, ki preveč razmišlja ;)

  @vesna: no upam, da bo po takih ’smotanih’ občutkih tudi pri meni prihajalo do pozitivnih stvari ;) če ne drugega, moram pa vsaj pozitivno razmišljat: The power of positive thinking :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !