Začutila je sončne žarke, kako so se igrali na njenem utrujenem obrazu. Dvignila je glavo, a jo takoj naslednji trenutek spustila na tople blazine, saj se je počutila, kot da bi ji nekdo za ušesa obesil nekaj kilogramov težke uteži. Najprej ji ni bilo popolnoma jasno, zakaj zaboga se tako počuti, dokler se ni spomnila, kaj se je dogajalo sinoči. Obraz ji je prekril poreden nasmeh, ki pa je v sekundi izginil, saj je pomislila nanj.

Seveda ga v postelji že zdavnaj ni bilo več, kar je niti malo ni presenetilo. Čudila se je sama sebi in svojim občutkom. V bistvu se je počutila super, ampak šlo je samo za telesno zadovoljstvo, v notranjosti je namreč vrelo. “Sovražim ga,” si je rekla, obenem pa še vedno razmišljala o njegovih dotikih, o tem, kako je znal z njo, o tem, kako se je z njim vedno znašla v drugem svetu. Ne samo, da je razmišljala, ampak ga je čutila, čutila je odtis njegovih rok na svoji koži, čutila je njegove poljube, čutila je vonj njegovega telesa.

“Dost te mam,” ji je odmevalo v glavi in zgrabila je telefon, poiskala njegovo ime in pritisnila kliči…

 • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Njeno jutro”

 1.   ninaa pravi:

  a zjutraj ga ni blo vec? :O praaasec…. :) Klici?potem? :)

 2.   senorita pravi:

  @ninaa: ne, ni ga bilo več :mad: Nadaljevanje pa še pride ;)

 3.   bamboo pravi:

  js bom kar tuho, bom le brala, ker je to prijetno branje… :)

 4.   senorita pravi:

  @bamboo: me veseli, da je prijetno ;)

 5.   cosas de la vida… » Objave » Njen dan pravi:

  [...] preden je telefon dvakrat zazvonil, se je oglasil. Hotela ga je zasuti s plazom besed, ki se je že dalj časa pripravljal v njeni [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !