Že kar nekaj časa nazaj mi je dal Sosed domačo nalogo, ki jo z veliko zamudo, a zato z ogromno pozitivne energije ( ;) ) izpolnjujem danes :D

Kaj mi je všeč, kaj imam rada, kaj me spravi v dobro voljo in kaj me razveseli?

Vesela sem, ker na naših cestah še obstajajo prijazni ljudje in te v mučni jutranji konici prijazno spustijo predse v že tako dolgo kolono. Človek bi kar zavpil: “Hej, hvala stari,”1 ampak, ker to v tistem trenutku ne gre, lepo dvigneš roko in se zahvališ. Še bolj sem vesela, ker v enem jutru dvakrat ugotovim, da se dejansko še najdejo strpni in mirni vozniki.

Dan mi polepša prelepo modro nebo in sonček, ki se počasi zbuja. Počutim se fajn, ko mi fant, ki ga poznam le na videz vljudno pokima z glavo in se prijetno nasmehne. Počutim se super, ker sem danes dobre volje in to brez razloga. Lepo je, ker danes nisem pozna in ne zamujam. Všeč mi je, da me danes čaka bolj sproščujoče in ‘napol’ delovno popoldne. Rada imam okus svežega čokoladnega navihančka. Fajn je, da danes nisem tako zelo zaspana. Počutim se odlično, ker je bila jutranja bela kava točno takšna kot jo imam rada. Polna sem energije, ko si zavrtim poskočen in zapeljiv ‘štiklc’. Razveselijo me srečni obrazi drugih ljudi.

Uživam še ob toplih besedah, rada imam sexy nasmehe ter iskrice v očeh in dobro, da obstajajo jutranji čveki. Kaj pa vi? Kako ste danes?

 1. :D [nazaj]
 • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Moji mali trenutki”

 1.   mojcas pravi:

  Pa tale naš Sosed je že kot Oprah. ”Napiši seznam stvari, ki jih imaš rad in razmišljaj o njih in…” :D Je že mal terapevta ratal. Zdaj še z muziko zdravi :D

  Všeč so mi prijatni ljudje. Tudi zato, ker so dragoceni in prava redkost.

 2.   mojcas pravi:

  prijatni=prijazni :D

 3.   senorita pravi:

  Mojca, ja res je. Sosed je že skor taprav terapevt ;) Prijatni (ali prijazni ;) ) ljudje so resnično prava redkost in hvala bogu, da še obstajajo :)

 4.   bamboo pravi:

  a ves, da sem tudi jaz zdajle zacela studirati kdja je mene nazadnje kdo spustil naprej grrrrrrrr :(

 5.   senorita pravi:

  @bamboo: na žalost je veliko neprijaznih voznikov :mad:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !