…se vam kdaj zgodi, da hodite po cesti in se vam ustnice kar same od sebe razlezejo v nasmeh. Tak prijeten, skrivnosten in očarljiv nasmeh, ker se spomnite nečesa ali pa nekoga.

Ali vas kdaj močno razveseli glas neke osebe, s katero bi se lahko pogovarjali ure in ure pa tem in besed (ičenja) ne bi zmanjkalo? Ali se vam kdaj dan zdi lepši samo zato, ker sije sonce in so oblaki lepi na pogled? Ali vam je kdaj prijetno videti in slišati skupino otrok iz vrtca, ki jih vzgojiteljice peljejo na sprehod? Ali vam kdaj dan polepša ena preprosta pohvala? Ali ste lahko navdušeni, ker se je nekdo samo spomnil na vas?

vir

Ali kdaj vidite iskrice v očeh ljudi? Ali kdaj hodite po mestu pa bi najraje zavriskali od veselja? Ali kdaj začutite iskrenost v glasu neke osebe? Ali ste kdaj polni načrtov in vaše misli prehitevajo vaša dejanja? Ali kdaj srečate mamico z vozičkom in se popolnoma raznežite? Ali vas kdaj prime, da bi samo nekoga objeli? Ali ste kdaj čisto preprosto ponosni nase in na to, kar ste?

Ne vem, kako je z vašimi, ampak vsi moji odgovori na zgornja vprašanja, so danes pritrdilni. Jutri bo verjetno drugače…

 • Share/Bookmark


9 odgovorov v “Ali…”

 1.   zverina pravi:

  znabiti :)

 2.   ninaa pravi:

  nekdo je pa srecen :D Lepo ;) Moji odgovori so dostkrat ja ja ja, na ta vprasanja, danes sem pa mal drugacne volje,neko pricakovanje al bo ja ja ja al neki cist obratnga :D Kaj se pa dogaja s tabo? Zaljubljena?

 3.   senorita pravi:

  @zverina: :D

  @ninaa: sej ti si tko pozitivna oseba, da od tebe niti ne pričakujem odgovorov ne,ne,ne ;) Upam, da bo to pričakovanje prineslo odgovore ja, ja, ja :D Jst, zaljubljena? Ah, neeee :oops: Ne vem, danes je bil en tak lep dan, brez pravega razloga in sem enostavno morala zapisat vsa ta vprašanja ;)

 4.   Karmen pravi:

  Aha. Zelo pogosto. Fajn:-)

 5.   senorita pravi:

  @Karmen: no, lepo slišat, ups…prebrat ;)

 6.   lordwales pravi:

  Zelo se strinajm z tabo senorita, ampak sem v sesutem stanju. Se beremo!

 7.   vesna pravi:

  ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ….. ja ja! se mi zgodi, dogaja. danes sicer ne, ampak jutri pa že mogoče :)

 8.   bamboo pravi:

  zadnje case se meni velikorat dogaja, da se mi ustniec kar razpotegnejo v velik nasmeh :)

 9.   senorita pravi:

  @lordwales: sej bo bolje ;)

  @vesna: danes tudi pri meni ni najboljši dan :) tko, da bi blo bolj ne, ne, ne :)

  @bamboo: to je pa lepo, lepo ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !