“Oooooo, neee, to se pa lohk sam men dogaja, hitr skrij se,” je živčno zašepetala. “Samo trenutek,” je zavpila. Kose njegovih oblačil, ki so ležali po tleh je hitro vrgla za kavč, svoje pa je po najhitrejšem postopku spravila nase in pojma ni imela, kako sedaj izgleda. Medtem ko se je on skrival pod mizo, je stopila do vrat in odprla z največjim možnim nasmehom na obrazu.

“Se opravičujem, sem bila popolnoma zatopljena v delo,” se je poskušala izgovoriti. “Oprosti Tamara, nisem te želel motiti. No, v bistvu sem videl luč v tvoji pisarni pa sem mislil, če bi šla skupaj nekaj pojest. Verjetno si že precej utrujena,” se je rahlo nerodno nasmehnil. Ta stavek iz njegovih ust jo je ujel nepripravljeno, opazila je, da mu je pogled z njenih oči ušel nekoliko nižje, naslednji trenutek pa je rahlo zardela, saj je ugotovila, da ima odpet gumb na srajčki.

“To je moja priložnost, sedaj mu lahko pokažem, da ni edini moški na tem svetu,” si je mislila. “A veš, da res že komaj gledam, sem kar potrebna…mmm…energije,” se je navihano zasmejala, zgrabila plašč s stojala, ga prijela pod roko in sta šla.

On pa je čepel tam pod mizo, iz ušes se mu je malodane kadilo, želel je steči za njima in temu njenemu šefu pokazati, da je ona samo njegova, a se je zadržal. Vedel je, da bi jo lahko spravil v težave. V resnici sploh ni vedel na koga je bolj jezen. Nanj, ker si jo drzne povabiti na večerjo, ali nanjo, ker je povabilo sprejela. In ne samo sprejela, v njenem glasu je bilo čutiti navdušenje. “Prekleta pička,” je glasno zaklel medtem ko se je oblačil, potem pa je vzel v roke mobitel, poiskal ime Tamara in pritisnil kliči…

 • Share/Bookmark


4 odgovorov v “Njen drugi večer”

 1.   ninaa pravi:

  haha, full dobr :) )

 2.   bamboo pravi:

  :)

 3.   senorita pravi:

  @obe: :D

 4.   cosas de la vida… » Objave » Njena noč pravi:

  [...] je povsem logično, da je njegov telefon zvonil v prazno. “Pizdaaaa, se boš ti men že oglasila k te kličem,” je [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !