Seveda je povsem logično, da je njegov telefon zvonil v prazno. “Pizdaaaa, se boš ti men že oglasila k te kličem,” je njegovo preklinjanje glasno odzvanjalo v Tamarini pisarni. Tamara pa je bila preveč zaposlena, da bi sploh slišala zvonenje telefona, niti je tisti trenutek telefon ni zanimal. S šefom sta se podala v prijetno restavracijo in se začela razvajati s kraljevskimi dobrotami. Vzdušje je bilo tako sproščeno in oba sta uživala v pogovoru, saj se je obema videlo na obrazu.

Ko je Tamara pogledala na mobitel, koliko je ura, so ji oči obstale od presenečenja. Prvič zato, ker sta bila s šefom v restavraciji že dobre tri ure, njej pa se je zdelo, da je minila komaj ena in ni mogla verjeti, da je čas tako hitro minil. Drugič pa zato, ker je imela deset neodgovorjenih klicev, seveda so bili vsi Njegovi. Ob tem se je samo nasmehnila in prvič po dolgem času ni čutila tesnobe, strahu in tudi želje, da bi bila z Njim. Restavracija je počasi že zapirala svoja vrata in tako sta se tudi onadva odpravila ven v hladno noč. Vesela je bila, da se ji ne bo treba vsesti v hladen avto, saj ji je šef ponudil prevoz domov. “Greš še na en kozarček,” ga je malo sramežljivo vprašala, ko sta se pripeljala pred njen blok. “Ja, veš da! Za kozarček sm pa zmeri,” je dejal in ob tem sta se oba sladko zasmejala.

Ko sta vstopila v stanovanje, so se stvari začele dogajati kar same od sebe. Ni bilo ne kozarcev, ne vina, najprej so bile samo besede. Dokler se nista poljubila, popolnoma spontano, a strastno. Tisti trenutek je začutila nekaj posebnega, preplavila jo je neopisljiva energija, njegov objem je bil zatočišče, ki ga nikdar ni imela. Tisto noč sta skoraj v celoti prebedela, se ljubkovala, božala in tudi pogovarjala. Nič drugega. In zjutraj, ko se je zbudila, je bil še vedno tam. Ob njej. Grel je njeno telo kot ga On nikoli ni znal. Po licu ji je spolzela solza, saj se je prvič po dolgem času počutila srečno in točno tisti trenutek je vedela, da je z Njim vsega konec. Pretrgala bo vse vezi z Njim in sama sebe končno osvobodila.

Kljub vseemu je vedela, da to le ne bo tako lahko…

 • Share/Bookmark


7 odgovorov v “Njena noč”

 1.   sosed pravi:

  še, še, še!!! kaj je bilo potem?? :)

 2.   bamboo pravi:

  je porocen?

 3.   ninaa pravi:

  postaja bolj in bolj zanimivo…Sej res, a je porocen sef?

 4.   senorita pravi:

  @vsi: firbci, firbci :mrgreen: sej kmalu nadaljujem ;)

 5.   vesna pravi:

  joj, tele zgodbice so tok dobre! dej cimprej next part ! :)

 6.   senorita pravi:

  @vesna: obljubim, da pride kmalu ;)

 7.   cosas de la vida… » Objave » Njen nov dan (zadnji del) pravi:

  [...] s tem, kako bo in kaj bo, se ni želela obremenjevati. Hotela je uživati v trenutku dokler je trajal. Ob sebi je imela [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !