A s tem, kako bo in kaj bo, se ni želela obremenjevati. Hotela je uživati v trenutku dokler je trajal. Ob sebi je imela čudovitega moškega, ki ga je komaj začela dobro spoznavati in želela si je, da bi ta trenutek trajal večno. Pa ni.

Najprej je jutranjo idilo zmotil grozen zvok telefona. Ne, tokrat ni bil njen, temveč njegov, ki je sporočal, da so v službi težave in da se morata oba vrniti v realnost. Kljub slabim novicam je bil njegov obraz tako spokojen in ko jo je pogledal, so se mu ustnice razlezle v nasmeh. Opravičil se je, ker je moral tako hitro oditi, ampak čakal ga je še skok domov, saj v pisarno ni želel priti v včerajšnjih oblačilih. “Se vidiva v pisarni,” je rekel in odšel.

Ravno se je do konca slekla, ko je na vratih pozvonilo. “Verjetno je kaj pozabil,” je rekla na glas, a ni vedela, da se krepko moti. Ovita samo v brisačo, je stopila do vrat in jih na stežaj odprla. Tam pa je stal On, neverjetno miren, z rokami za hrbtom. “Ooo, aaamm…kaj pa ti tukaj,” je nerodno vprašala. “Nič, prišel sem vprašat, kaj se je zgodilo sinoči in zakaj nisi odgovorila na moje klice. Aja, pa tole sem ti prinesel,” ji je mirno odgovoril. Bila je njena najljubša čokolada.

Ko je želela vzeti ponujeno darilo, je hkrati nezavedno spustila brisačo in naenkrat je stala gola tam pred njim. To je bilo zopet dovolj. Dvignil jo je in začel korakati proti kopalnici. Ni imela niti volje, kaj šele želje, da se mu iztrga iz objema. Želela si ga je tako močno, da se je kar tresla. Med potjo proti kopalnici, mu je slekla plašč in sama sebe je komaj brzdala, da mu ne bi strgala vseh oblačil, ki jih je imel na sebi. Oba sta globoko dihala in roke so polzele po telesih, njegov jezik pa je delal čudeže. Potem sta se predala užitkom. V kopalnici, spalnici, kuhinji. V postelji, na tleh, na sedežni in kuhinjskem pultu.

Ko sta oba prišla k sebi, je rekel: “Tamara, obljubim, da bo od zdaj naprej vse drugače. Samo tvoj bom. Samo midva bova.”

Ni vedela, ali so to spet samo besede in prazne obljube, a odločila se je, da se prepusti toku življenja. Še isti dan je šefu povedala, da je bil včerajšnji večer napaka, se mu opravičila in ga prosila, da se obnašata, kot da se ni nič zgodilo. Ta je njene besede sprejel presenetljivo razumevajoče, kar jo je nekoliko presenetilo, potem pa je od sodelavke izvedela, da ’skače za vsemi kiklami’ v pisarni. Še eden izmed mnogih, si je mislila.

Tisti večer je tudi dočakala prijetno večerjo z Njim in končno se ji je zdelo, da ima življenje nek smisel. Njuna večerja pa se je nadaljevala v strastno noč…

 • Share/Bookmark


9 odgovorov v “Njen nov dan (zadnji del)”

 1.   lordwales pravi:

  Življenje ima smissel – če se ga smiselno preživlja – z strastnim moškim. To je bil nekako povzetek tvoje zgodbe. Bom prebral!

 2.   bamboo pravi:

  zivljenju dajemo mi smisel ze s tem ker smo to kar smo…

  ps: zakaj je ze konec? :(

 3.   senorita pravi:

  @bamboo: res je :) Konec pa je zato, ker bi bila zgodbica sicer že predolga ;)

 4.   ninaa pravi:

  Waa..srecen konec :) Lepo :)

 5.   devil pravi:

  to je komaj zacetek

 6.   devil pravi:

  kmalo bo nekst part

 7.   devil pravi:

  polnoc polnoc kmalo bo polnoc

 8.   devil pravi:

  tele zgodbice se res mal predolgo vlcejo ampak vsaka zgodba se enkrat konca na lep ali pa na zelo grd nacin seniorita

 9.   senorita pravi:

  @ninaa: we love happy endings anede ;)

  @devil: nadaljevanja ne bo, ker je bil to zadnji del.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !