Ko je omedlela in izgubila tla pod nogami, se je z glavo udarila v bližnjo vejo. Hitro je stopil do nje, a se je ni upal dotakniti, saj je izgledala tako krhka kot punčka iz porcelana. Potem pa se je ustrašil, da ni kaj hujšega in jo začel buditi. Ko je prišla nekoliko k sebi, se je znova ustrašila njegove podobe, a zakričati ni več upala pa tudi zdelo se ji je, da ne bi mogla. Prijela se je za glavo in iz njenih ust je prišel zvok bolečine. Hotela je vstati in začeti teči, pa je noge niso ubogale. On pa je mirno stal poleg nje, izgledal grozno kot še nikoli prej in molčal. Bil je tako zanemarjen, njegove oči so bile na pol krvave, obril se zelo očitno ni že več tednov in kar naenkrat se ji je zdelo, da poleg nje v resnici stoji tujec in ne človek, ki ga je nekoč ljubila z vsem svojim bitjem.

Z besedo nekoč je sama sebe tolažila, saj si ni hotela priznati, da ga v resnici ljubi še bolj kot prej, da pogreša njegove močne roke, njegov smeh in prijeten glas. Ne, ni ji šlo samo za seks, on je bil enostavno nekaj več. Prej ni nikoli verjela v resnično ljubezen in vedno je govorila, da to ne obstaja, da je človek pač človek in zato ne more biti do konca življenja z eno samo osebo. Dokler je ni doletetlo nepričakovano, jo udarilo kot strela z jasnega neba in čeprav se je poskušala upirati, ji ni čisto nič uspevalo. Del nje ga je želel potegniti k sebi in ga tako zanemarjenega poljubiti, drugi del pa ga je želel nahruliti in spoditi daleč stran od sebe. Odpuščati nikoli ni znala in njemu niti ni želela. Njegova prevara jo je bolela do zadnjega kotička srca.

Počasi se je vendarle začela pobirati z ledeno mrzlega snega in stegnil je roko, da bi ji pomagal. Delala se je, kot da ga ne vidi in kot da ga ni tam. Jezilo jo je, da ni spregovoril niti besede kot da bi vedel, da ne bo pri njej ničesar več dosegel. Ko je vstala, je začela korakati stran od njega, teči namreč še ni mogla.

On pa je še vedno stal na istem mestu in se ni niti premaknil…

 • Share/Bookmark


13 odgovorov v “Gozd skrivnosti 2.del”

 1.   devil pravi:

  seniorita saj vem da je izmisljena zgodba premaknal pa se mogoce ni zato ker so ga z ledeno vodo polivali

 2.   vesna pravi:

  čestitam ! maš prvega spemerja :mrgreen: drugače pa.. a bo stekel za njo?

 3.   bonboniera pravi:

  seveda bo stekel, ga bo strah u gozdu čisto samega!

 4.   tanny pravi:

  ne ona bo obstala in se obrnila proti njemu še zadnjikrat, potem pa jo bo poklical k sebi in ji rekel….

 5.   bamboo pravi:

  ej js bom kar nehala v knjiznico hodt:)

 6.   devil pravi:

  ja prevare pa izdaje na koncu najbolj bolijo se posebej ce te je strah bolecin

 7.   senorita pravi:

  @devil: :lol:

  @vesna: očitno res :D ammm..ej ne vem, če bo stekel za njo ;)

  @bonboniera: mogoče, mogoče ;)

  @tanny: aha, še en možen scenarij ;)

  @bamboo: :D

 8.   devil pravi:

  vcasih je bolje biti tiho ce ne ves za kaj se gre seniorita taksen obcutek imam da ne bo stekel za njo mogoce bo raje svojega psa poslal da jo resi

 9.   devil pravi:

  koga je strAH CRNEGA MOZA 2

 10.   ninaa pravi:

  prebrala :) cakam… :)

 11.   devil pravi:

  ninaa na koga cakas na crnaga moza ? ;)

 12.   senorita pravi:

  @ninaa: evo se že piše nadaljevanje ;)

 13.   cosas de la vida… » Objave » Gozd skrivnosti 3.del pravi:

  [...] se je oddaljevala stran od njega, on pa je še vedno stal kot kip sredi trga. Tako močno si je želela, da zakliče njeno ime, da [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !