“A ti sploh znaš utihnit?” je naenkrat zavpila. Začudeno jo jo pogledal, saj mu ni bilo jasno, kaj govori. “Prosm?” je rekel. “Kva pa sm kej tazga reku?” jo je previdno vprašal. “Ja, nehaj mi že govorit o vseh ženskah, ki so ti všeč, najbolš, da mi še poveš, kdaj si nazadnje seksal. Mislm, sej tok dobra frenda pa tud nisva,” mu je odvrnila.

Hitro sta popila še tiste zadnje požirke kave in se vsak odpravila v svojo smer. Oba sta se počutila grozno. On zato, ker ni pričakoval takšne reakcije z njene strani, ona pa je bila jezna sama nase, da si je dovolila tako daleč. Z vsemi izrečenimi besedami mu je namreč pokazala, da ji ni vseeno in da ne more poslušati zgodbic o njegovih ljubezenskih pripetljajih. Njen načrt je bil čimprej pozabiti na vse skupaj in izbrisati njegovo telefonsko številko iz imenika. Kot vedno, se seveda tudi ta načrt ni uresničil.

vir

Ravno je v roke vzela skodelico vročega čaja, ko je zapiskal telefon. SMS. “Kdo je pa zdej?” se je vprašala. “Si jutri zjutraj za kofe?” je pisalo v prejetem sporočilu. Ker ji je bilo na nek način za vse skupaj že popolnoma vseeno, je odgovorila z dvema preprostima besedicama: “Ja, lohk.”

Zjutraj sta se res zopet dobila na kavici. Bela kava zanjo in kava z mlekom zanj. Oba sta se obnašala kot, da se včeraj ne bi nič zgodilo. Hitro je minila urica in ker je imela avto parkiran daleč od kavarne, se je ponudil, da jo bo zapeljal. Ko sta se pripeljala do parkirišča, kjer je stal njen avto, se je začelo. Tiho mu je rekla: “Ej, glede včeraj, a veš men…” Ni ji pustil do besede, temveč jo je presenetil s poljubom. Ni se upirala, poljube mu je začela vračati z vso vnemo. Hlastala sta za zrakom in roke so zelo hitro začele uhajati na prepovedana območja. Njegove hlače so bile že odpete, ona že skoraj zgoraj brez. Dokler nista ugotovila, kaj počneta sredi belega dne na enem izmed najbolj obljudenih parkirišč…

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Samo kava 2.del”

 1.   ombre pravi:

  torej se je slo samo za seks ker sta bila ocitno oba zelo potrebna jaz osebno z mojo bivso nikada vise

 2.   tanny pravi:

  OMG sredi belega dneva :) :) čisto nepredvidljiv konec..

 3.   senorita pravi:

  @tanny: :D :D

 4.   bamboo pravi:

  prepustila sta se drug drugemu…ocitno jima je bilo tokrat namenjeno, da se jima to zgodi :)

 5.   senorita pravi:

  @bamboo: včasih se je najbolje kar prepustiti ;) Me zanima, kaj bo v 3.delu :D

 6.   cosas de la vida… » Objave » Samo kava 3.del pravi:

  [...] shit, jooooooj, kje je moj modrc?” je rekla s cvilečim glasom. Potem pa je pogledala njega in oba sta prasnila v smeh kot dva [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !