Vseeno jim je za nas in naša čustva. Lepo povedano, jih boli organ, s katerim preveč pogosto razmišljajo. Ne! Ne govorim o glavi, vsaj tisti zgornji ne. Seveda gre pri teh mojih besedah za popolno posploševanje v stilu: vsi tipi so prasci, vse ženske pa boge revice. Ne drži, ker je situacija lahko velikokrat obrnjena, ampak vseeno priznajte dragi moški, da vi pri tej ‘vseenosti’ prednjačite.

vir

Priznajte, da ste večkrat vi tisti, ki dobite in greste. Priznajte, da ste večkrat vi tisti, ki pripovedujete sladke pravljice in naenkrat gladko izginete. Priznajte, da ste vi tisti, ki pozabljate na rojstne dneve, obletnice in druga “sranja”. Priznajte, da ste vi tisti, ki rečete karkoli vam pade na pamet. Priznajte, da ste vi tisti, ki večkrat zlomite srce. Priznajte, da ste vi tisti, ki se vedno tako nepričakovano pojavite.1 Priznajte, da ste vi tisti, ki nas očarate, omamite in se lepo odpeljete. Priznajte, da niste vi tisti, ki boste prvi vzeli mobitel v roke in poklicali svojo drago po prepiru. Priznajte, da ste vi tisti, ki raje molčite, ker se vam ne da razglabljati o težavah v odnosu.

Pa hudiča, kako vam lahko pade na kraj pameti, da po seksu z eno žensko, govorite o drugi? Kako lahko punco tako vlečete za nos, da caplja za vami kot majhen kužek, ki mu potem rečete: “Marš stran!” Od kod ideje, da sedanji punci govorite o ubijajočem pogledu, ki ga je imela vaša bivša?

Ja, ja, ja, saj vem, niste vsi isti. Spet ti prekleti stereotipi.

Vsaka podobnost z resničnimi osebami, je zgolj in samo naključna!

 1. seveda po tistem, ko smo si vas že izbile iz glave! [nazaj]
 • Share/Bookmark


24 odgovorov v “Ženske smo neumne, moškim pa je vseeno”

 1.   gplohl pravi:

  Ne priznavam nič od napisanega, res je sicer, da to počnejo marsikateri pubeci, vendar sem nekaj podobnega doživel tudi že od “bogih revic” žensk. To samo poterjuje dejstvo, da se ljudje ne delijo na črne in bele, pametne in nore, na verne in neverne, na lepe in grde, na moške in ženske ampak se delijo samo na dobre in slabe. Sta pa tudi ta dva pojma dokaj relativna…

  Kar pa je pri tej temi zanimivo pa je to, da kljub temu, da se tega zavedam, tudi sam rad stvari (sploh v odnosu med moškim in žensko) posplošujem. le zakaj je temu tako?

  Lp

 2.   pirat s hribov pravi:

  jest pa use priznam…in mam mir:)

 3.   lordwales pravi:

  Stereotipi so večni, pisanja o ona – on tudi, pa priznajmo si: Noben ki ljubi nima pratnerja v lasti, kako šiba ljubezen je odvisno predvsem od partnerjev, in da ne bomo preveč globoko v močvirje zabredli nov spletni iziv:

  Nova spletna zgodba Kr neki naokrog ki jo boste psiali vi! Jaz pa objavil!

  Zvita felgna je imela velik uspeh!

 4.   Zvita T.v. pravi:

  Še bo prišel naš čas :twisted: In takrat se bo naslov objave glasil nekoliko drugače..

 5.   tanny pravi:

  oh ja, kako resnično… sem imela podobnega “modela” in moj naslednji tip je doživljal podobne stvari kot sem jih jaz iz prejšnje zveze… včasih zavedno, velikokrat pa nezavedno… žal, to ti doprinesejo slabe izkušnje…

 6.   senorita pravi:

  @gplohl: verjamem, da si že sam kaj podobnega doživel, zato sem tudi takoj napisala, da gre za posploševanje. Kar se pa tiče vprašanja, zakaj tako radi posplošujemo, pa je odgovor da zato, ker je to enostavno najlažje. Najlažje je nekomu pripisati neko lastnost, ki velja kot stereotip skupine iz katere izhaja. Sicer se pa strinjam, ne smemo se deliti na črne in bele in vse drugo, kar si naštel. Stereotipiziranja sicer ne maram :)

  @pirat s hribov: hehe :lol:

  @lordwales: stereotipi so in bodo ostali večni.

  @Zvita T.v.: no pa pustimo času čas ;)

  @tanny: ma mislim, da smo vsi že doživljali vsaj nekaj iz tega zapisa, tudi moški s strani žensk :D Vse sicer ni v celoti moje, ampak so tu delčki različnih zgodb. Ja, slabe izkušnje pa na žalost prinesejo svoje…

 7.   bamboo pravi:

  :) :)

 8.   kitsune pravi:

  Po eni strani so tudi bogi, ker so sužnji spodnje glave :lol:

 9.   tanny pravi:

  sej sploh ne vejo da so sužnji, ko pa samo s ta spodno mislijo :) joke

 10.   kitsune pravi:

  Zato je dobro, da ženske vemo, da so :wink:

 11.   kitsune pravi:

  Zato je dobro, da ženske vemo da so :wink:

 12.   ombre pravi:

  ja zato pa so nekatere revice zelo neumne ker vas lahko tipi tak nafukavajo zal obstajojo pa tudi zenske ki niso revice pa taksne tipe takoj prepoznajo jaz osebno povem naravnost kaj si zelim pa ce jo hocem samo za eno noc bo tudi to vedla pred tem ko se bo to zgodilo ce pa kaj vec nastane pa hvala bogu

 13.   senorita pravi:

  @bamboo: :D

  @kitsune: ma sej čist preveč uživajo, ko uporabljajo tisto spodnjo glavo :mrgreen:

  @tanny: that’s a good one ;) :lol:

  @ombre: sem lepo napisala, da gre v tej objavi za posploševanje. Ne pravim, da so vsi moški in vse ženske iste.

 14.   ombre pravi:

  seniorita razumem razumem

 15.   Katja pravi:

  Ženske rade igramo vlogo žrtve in iščemo v moških rešitelje, ki se nato spremenijo v preganjalce in jim pustimo, da iz nas delajo žrtve. Vsak zase izbere ali se bo vključil v te igre ali ne. Velikokrat sploh ne vemo, da smo v tem trikotniku, zato je še teže iti ven. Poznam pa tudi veliko moških, ki radi igrajo vlogo žrtve in iščejo rešiteljice, dobijo pa preganjalke. Ne boš verjela kako pomaga sprememba pozicije, naravnanosti. To dela čudeže. Zakaj bi bla žrtev, če si lahko kraljica. Dovoli si to. Ti si tista, ki izbira.

 16.   ombre pravi:

  jaz ne razumem vec tega sveta kaj ste cisto ponorele ;)

 17.   feniks pravi:

  Mislim, da se to dogaja predvsem tistim, ki idealizirajo partnerja in iz določenih razlogov spregledajo očitne primanjkljaje. Recimo, prijateljica je imela tipa, ki je bil “opazen” kar ji je ugajalo. Mislila je, da ji ga bo uspelo spremeniti pa seveda ni šlo. Druga je imela gorilo, tipa, ki so se mu umikali. Nazadnje je tudi ona “padla” po stopnicah čeprav je ves čas mislila, da ji bo to nevarno bitje uspelo zdresirati, da vsaj domačim ne bo nevarno. Podobno je z avti; kupimo (ali pa imamo o tem mokre sanje) zverino, katere ne rabimo. Impresionira nas z močjo in z zavistjo, ki jo povzroča pri drugih. Seveda je vzdrževanje drago, vrednost pada, koristi pa nobene pametne. Kaj čmo, najbrž mora vsak sam na svoji koži dat nekaj skozi, da dojame kaj je tisto, kar je zanj resnično dobro.

 18.   senorita pravi:

  @Katja: verjetno je res, da sami iz sebe naredimo žrtve in dokler sami tega ne dojamemo, ostajamo na mrtvi točki. “Zakaj bi bla žrtev, če si lahko kraljica” – I like this one :)

  @feniks: dobra tale primerjava z avti ;) Sicer pa mislim, da vsi včasih radi idealiziramo, tako ženske kot moški. Tisto glede spreminjanja partnerja pa povzemam besede sodelavke: “Ženska ne more spremenit desca. Jst sem tudi to na začetku rekla, no danes mineva že 4826.dan, odkar se poznava, pa je še zmeraj isti.” :lol:

 19.   vesna pravi:

  Lepo povedano, jih boli organ, s katerim preveč pogosto razmišljajo :lol:

 20.   feniks pravi:

  Slepi imajo lep pregovor;Slep je kdor ne gleda s srcem. Mi videči se pač zanašamo na oči.

 21.   senorita pravi:

  @vesna: :mrgreen:

  @feniks: lep pregovor :)

 22.   marjana pravi:

  to stara svaka čast. si čist zadela vse.

 23.   Morska pravi:

  Temu sicer poslploševanju lahko komot dodamo še drugo plat in se vprašamo, zakaj ženske tako početje dopustijo. Če tega ne bi prenašale in to jasno in glasno izrazile, bi se ta trend enkrat najbrž končal, ker ne bi imel učinka. Vedno sta dve strani… moški najbrž ne bi tega počeli, če ne bi dosegli svojega… in ker jim to očitno uspeva, jim konec koncev ni kaj zameriti… Primernejše vprašanje bi namreč bilo: Zakaj ženske to dopustijo.

 24.   senorita pravi:

  @marjana: hehe :lol:

  @Morska: moram reči, da imaš prav. Ženske smo si same krive, ker dopuščamo vse te stvari s strani moških, o tem ni dvoma. In res je, če jim ne bi uspevalo, ne bi tega počeli, uspeva pa jim res zato, ker jim pustimo. Na vprašanje zakaj, pa ne znam odgovoriti :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !