“O, shit, jooooooj, kje je moj modrc?” je rekla s cvilečim glasom. Potem pa je pogledala njega in oba sta prasnila v smeh kot dva otroka. “Evo tle ga maš,” ji je podal nedrček in si zapel hlače. Nikakor se nista mogla zresniti in to je bilo tisto, kar ji je bilo pri njem všeč. Znal jo je spraviti v smeh in to je bilo neprecenljivo. “Kva mi dela ta tip. Men se bo zmešal,” si je mislila in malo je manjkalo, da bi svoje misli izrekla na glas. Seveda jih ni.

Nekaj časa sta še sedela v avtu in se pogovarjala, potem pa je prišel čas, da oddide. Zmenila sta se, da se dobita zvečer na tem istem mestu, da bi dokončala tisto, kar sta pred nekaj minutami začela. Preden je izstopila iz avta, jo je potegnil k sebi in v hipu je začutila njegov jezik ob svojem. Komaj sta se odlepila drug od drugega.

vir

Med predavanji na faksu si ni mogla kaj, da ne bi razmišljala o jutranjih pripetljajih in želela si je, da se zunaj čimprej stemni, da bo lahko prišla na svoj račun. Začela je razmišljati o tem, kaj bo oblekla pa se je potem spomnila, da je na nek način tako ali tako vseeno, saj je vedela, da bo hitro ostala brez obleke. Potem so jo misli peljale v preteklost in spomnila se je, kakšen je bil seks z njim, dokler je ni poklical profesor: “Gospodična…ja, vi v rjavem puloverju, pridite gor!” Zardela je kot kuhan rak.

Ura je bila osem in sedela je v avtu in ga čakala. Pridrvel je izza ovinka, stopil iz avta, prišel do nje, ji odprl vrata in podal roko, da gre z njim. Človek ne bi mogel reči, komu je bilo kljub hladnemu zimskemu zraku, bolj vroče. Stopila sta do njegovega avta in ko se je usedel za volan, je hitro pritisnil na plin. Začutil je njeno roko nekje na svoji nogi, ki se je premikala sem in tja. “Vedno je bila nagajiva,” si je mislil in v trenutku začel upravljati volan samo z eno roko, saj je druga pristala nekje na njenem telesu. Ustavil je nekje na robu gozda in njuno jutranje početje se je lahko nadaljevalo. Strasti ni bilo videti ne konca ne kraja, oba sta bila nekje na drugem planetu. Od nekod je bilo samo slišati pritajeno glasbo in njuno globoko dihanje.

Ko sta tako napol gola, z nasmehom na obrazu ležala, ji je postavil vprašanje: “Kaj zdej to pomeni? Kaj bova midva? Par? Friends with benefits?” “Kako mislš, kaj pomeni? Ja, nč. Sej je bla samo kava,” se je nagajivo nasmehnila in njene ustnice so zopet poiskale njegove.

 • Share/Bookmark


10 odgovorov v “Samo kava 3.del”

 1.   bamboo pravi:

  Phahhaha, ta je dobra: “kje je modrc?!?” :) :) komaj cakam nadaljevanje

 2.   bamboo pravi:

  ps: kava ni samo kava, je nekaj vec… :)

 3.   tanny pravi:

  ko ji bo spet zapasalo..bo samo rekla; pejt greva na coffe :) :)

 4.   senorita pravi:

  :mrgreen: ja tale kava se spreminja v nekaj več očitno ;)

 5.   senorita pravi:

  @tanny: ja njuno “geslo” bo: a si jutr za kavo :lol:

 6.   bamboo pravi:

  zihr mu je kaksen “napoj” dala v kavico :)

 7.   tanny pravi:

  secret code: :)

 8.   senorita pravi:

  @bamboo: ne vem, ne vem ;)

  @tanny: aham :P

 9.   bonboniera pravi:

  zelo mamljiva kava, take so najboljše ;)

 10.   senorita pravi:

  @bonboniera: ja jst bi tudi šla na eno tako kavo :oops:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !