Ne, ta zapis nima nobene zveze s pravljicami, ima pa zvezo s spanjem. Sama sebe lahko označim za največjo zaspanko na svetu, ali pa vsaj za eno izmed največjih.

Odkar vem zase, sem rada dolgo poležavala, skozi leta pa se je to moje poležavanje samo stopnjevalo. Nekatere bi bilo sram priznati, da nedeljsko dopoldne brez problema prespijo, mene pač ni ;) Zaspim lahko dejansko kadarkoli in nikoli mi ni zares dovolj. Lahko vstanem ob sedmih zjutraj, “prečekiram” maile, napišem nov post na blogu in ob devetih brez problema zaspim nazaj. Ob treh popoldne, ob sedmih zvečer, sredi dopoldneva? Ni problema, če sem utrujena, zaspim takoj. Zunaj sije sonce, jaz pa v postelji sladko sanjam. Ne prav dolgo nazaj, se mi je zgodilo, da sem od neznanske utrujenosti zaspala ob devetih zvečer in se zbudila naslednji dan ob pol dvanajstih. Če me vprašate, bi verjetno lahko še kakšno uro “potegnila”. :oops:

Jaz pač nikoli nisem bila jutranji tip človeka, spadam med tiste nočne ptice. Ko so drugi v času srednje šole z učenjem ravno zaključevali, sem jaz šele “privlekla” knjige iz torbe. Baje pa sem bila že kot dojenček pravi mali zaspanček, mene si samo nahranil ter previl in smrčala sem cel dan. Nobenega dela z mano ;)

Včasih mi enostavno ni jasno, kako sem lahko v ponedeljek zaspana, če se je teden komaj začel in je bil vikend čas za počitek. Nikoli mi ni dosti, spanje je očitno moj hobi. Ah, ni lepšega občutka, ko se v nedeljo zbudiš ob petih zjutraj in se zaveš, da ura sploh ne bo zvonila. Božansko ;)

Zdaj grem pa spat1

vir slike

 1. tako zgodaj mi na žalost nikoli ne “rata” :lol:   [nazaj]
 • Share/Bookmark


8 odgovorov v “Lahko me kličete zvezdica zaspanka”

 1.   šuši pravi:

  več spiš bolj si zaspana :D

 2.   Darja pravi:

  Mene tudi ni sram priznati, da ves čas spala… Eden najljubših hobijev…

 3.   senorita pravi:

  @šuši: zgleda, da res :D

  @Darja: malo nas je, malo, ki si upamo priznati ;) sicer imava pa super hobi – blagodejno vpliva na celo telo :lol:

 4.   bamboo pravi:

  sem ze pri vesni napisala, da mi kronicno primanjkuje spanca-za to bo verjetno kriva pomladanska utrujenost :) ampak smesno, poleti skorajda ne rabim kakih 8 ur spanca, medtem, ko sem pozimi kot polh oziroma medved ;)

 5.   tanny pravi:

  meni je oče rekel, če bom toliko spala bom pol življenja prespala. Sicer nikoli nisem bila kakšna zaspanka, ampak moj dan se začne skoraj vsak dan ob 7 uri, včasih tudi prej.. spat hodim pozno, a takrat ko grem me v momentu zmanjka. Drugače pa ni nič narobe če rada spiš…. tudi jaz bi včasih pa mi časa primanjkuje. :) lepe sanje ti želim

 6.   senorita pravi:

  @bamboo: tudi meni kronično primanjkuje spanja. Ponavadi se med tednom gibljem tam nekje od 6 do 8 ur, zato pa potem hočem čez vikend nadoknadit ;)

  @tanny: jst, če sem frej, ni nobene možnosti, da bi se moj dan začel ob 7h – razen pod prisilo :mrgreen: Sicer pa je treba med tednom zgodaj vstati, potem pa v petek že komaj gledam, če hodim preveč pozno spat :D Lepe sanje tudi tebi ;)

 7.   vesna pravi:

  hehe sem se nasmejala, ja, jst sm tud med bolj zaspanimi, sam se mi večino časa zdi škoda spat (preveč,kar je zame več kot 9 ur da se razumemo), ampak se je men tud že zgodil večkrat tale od 21h do 12h :oops:

 8.   senorita pravi:

  @vesna: ja, meni je ponavadi tudi kar škoda, še posebej, če je res lep vreme zunej, sam včasih si enostavno ne morem pomagat ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !