Kakšno mučenje je bilo zanjo stati v dvigalu z njim…in njegovo punco, ki je dejansko izgledala zelo prijetna in tisti trenutek je Tino začela peči vest, ker se je imela prejšnji večer tako noro lepo. “Prasec,” si je mislila. Vožnja v tisti bedni tišini pa je trajala nenormalno dolgo in vsako sekundo se je počutila bolj grozno.

Še toliko bolj, ker je čutila, da jo požira z očmi, čutila je njegov pogled na svojem telesu, čeprav si ga sama ni upala pogledati. Misli so ji nekam zašle, a takoj se je zbrala in v tistem trenutku so se odprla vrata dvigala. Vsi trije so izstopili, “zaljubljeni” par se je poslovil s poljubom, Petrova punca je zavila na desno, on pa je korakal za Tino. “Ni tko kot zgleda, veš,” je tiho rekel. Iz Tininih ust pa se je izvil samo: “Ahaaaam, whatever…”

“Še dobro, da najini pisarni nista tako blizu in da mi ni treba delat z njim. Se bi mi zmešal,” je razmišljala, ko je odgovarjala na prejete e-maile. Na njeno veliko presenečenje se je med slednjimi prikazal tudi njegov. Pisalo je samo: “Dokazal ti bom.” Celo dopoldne je bila nemirna in vsako stvar je morala dvakrat prebrati, saj so ji misli tavale sem in tja. Najpogosteje so se vračale k njemu. Bil ji je neznansko všeč in če le ne bi bil zaseden, bi bil naslednji korak njen.

“Tina, Tiiiiina,” je šef zavpil iz pisarne. Hitro je skočila k njemu, kjer pa je dobila naslednja navodila: “Tina, poslušte. Zdele boste šla k Petru v pisarno, da mu pomagate pri tistem projektu, o katerem smo govorili na ponedeljkovem sestanku. Odloču sem se, da boste vi kar ta prava in da vam je treba dat priložnost. Peter vam bo dal vsa navodila in od danes naprej se glede tega obračajte kar nanj.” Tina pa ni vedela, ali naj skače od veselja zaradi izkazanega zaupanja s strani šefa, ali naj se počuti še bolj grozno, ker mora k Petru.

Srce ji je vse bolj utripalo, ko se je približevala vratom njegove pisarne in razmišljala je, kako naj se obnaša. Potrkala je in vstopila. “Ojla, kr sedi,” je rekel s tistim svojim šarmantnim glasom. Mirno ji je začel razlagati vse o delu, ki ju čaka in ko se je sprehajal gor in dol po pisarni, je vmes zaklenil vrata. Vstala je in se napotila proti slednjim, a jo je ustavil, jo pritisnil ob zid in se z roko dotaknil njenih prsi, ustnice pa prislonil k njenim. Najprej se je upirala, potem pa je začela v tej igri sodelovati, saj se ni mogla upreti njegovi neizmerni privlačnosti. Odpela mu je gumb in zadrgo na hlačah, on pa je z nje skoraj strgal tanko srajčko. Pisalna miza jima je služila za podlago, dokler….

….ni zazvonil Petrov telefon. Na ekranu je utripalo: “Lubica“…

Se nadaljuje…

 • Share/Bookmark


7 odgovorov v “Zatrapana v sodelavca 2.del”

 1.   ninaa pravi:

  WAAAU..dobr tole…šeeee :D

 2.   bamboo pravi:

  joj, cist pades not v tele zgodbe ;) seeeeeeee

 3.   senorita pravi:

  @ninaa: tnx ;)

  @bamboo: :D

 4.   tanny pravi:

  uh super nadaljevanje ;)

 5.   senorita pravi:

  @tanny: hvala ;)

 6.   vesna pravi:

  hmmm tega pa nisem pričakovala :P sicer pa tko z zamudo berem tole, da bi bil lahko že 3. del :D

 7.   senorita pravi:

  @vesna: hehe, ja res bi bil že lahko, če bi mela jst kej več časa ;) pride kmalu, I promise :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !