Najprej se nista pustila motiti, saj sta si preveč želela drug drugega. Mobitel pa je vztrajno zvonil. Vibriranje in zvonenje – prvič, drugič pa tretjič. Takrat ga je ustavila in ga odrinila stran od sebe, da mu ni bilo prav nič jasno.

“Kaj delava?” je rekla naglas, medtem ko si je zapenjala srajco. Ni ji odgovoril. S tal je pobrala liste, ki sta jih v navalu strasti pometala z mize, odklenila vrata in zapustila njegovo pisarno. Počutila se je grozno in kot da ji ne bi bili dovolj lastni občutki krivde, se je na hodniku skoraj zaletela v nikogar drugega kot Petrovo punco. “O, zdravo, ti si pa Petrova nova sodelavka, kajne?” je zažvrgolela. “Hitim k njemu, ni mi ga uspelo dobit na telefon,” je še dodala. Tina je kar prebledela, ko je pomislila, kako bi se lahko zgodba odvila, če bi se dogajanje izpred par minut nadaljevalo.

Ko se je le nekako zamotila z delom, se ji je spet prikradel v misli. Na nek način ji je bilo žal, ker se mu ni prepustila, ker ni dovolila, da njegove roke potujejo po njenem telesu, da njegove ustnice raziskujejo vsak kotiček, vsako vdolbinico, vsak delček. Po drugi strani pa je bila vesela, da nista “šla do konca”, saj je čutila, da bi s tem poteptala vsa svoja načela in vrednote. Vedno je verjela v zvestobo in iskrenost in nikoli si ni želela biti tista ženska, s katero moški vara. Nehala je premišljevati o vsem skupaj, saj so mail-i kar deževali in čakalo jo je še ogromno dela.

Ura je bila že krepko čez štiri in Tina je začela razmišljati, kako si bo takoj, ko pride domov pripravila prijetno kopel. Tisti trenutek je zapiskal njen telefon in prepričana, da jo kakšna od prijateljic vabi na popoldansko kavico, je presenečeno ugotovila, da te telefonske številke ne pozna.

Pisalo je samo: “Parkirišče št. 17. Čez 20 minut. Pusti se presenetiti… Peter

Se ne nadaljuje :D

 • Share/Bookmark


11 odgovorov v “Zatrapana v sodelavca 3.del”

 1.   helenca pravi:

  zakaj se pa ne nadaljuje? :( , pa tak lepo je bilo brati te zgodbice :)

 2.   senorita pravi:

  Hehe, zato ker je bolj zanimivo, da si vsak bralec zamisli zaključek po svoje :D

 3.   beebzzzz pravi:

  nadaljuj! prosim

 4.   senorita pravi:

  @beebzzzz: hehe :D (btw sem morala prav dobro pogledat, koliko teh z-jev je v tvojem nicku :mrgreen: )

 5.   bamboo pravi:

  jst bi se :)

 6.   senorita pravi:

  @bamboo: ni več, ni več :D

 7.   beebzzzz pravi:

  eh sj ni važno kolko jih je sam da je čebelica :D

 8.   vesna pravi:

  mene pa vseen zanima t v o j e nadaljevanje :D

 9.   senorita pravi:

  @beebzzzz: hehe :D

  @vesna: :D

 10.   ninaa pravi:

  js bi tud seeeee :)

 11.   senorita pravi:

  @ninaa: :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !