…naj ti povem, da je najina zgodba doživela svoj konec? Kako naj ti rečem, da so vsi najini načrti danes samo še prazne besede? Kako naj ti vzamem še tisti kanček upanja, ki ti je ostal? Kako naj te soočim z dejstvom, da midva več ne obstajava? Da si samo ti in sem samo jaz.

Kako naj te prosim, da pozabiš vse, kar sva imela in doživela? Kako naj ti ukradem nasmeh z obraza? Kako naj ti vzamem vso to strast? Kako naj te prepričam, da ti bo bolje brez mene? Kako naj ti rečem, da si slep in da nisem tisto, kar vidiš v meni? Kako naj te postavim na realna tla?

Kako naj te udarim naravnost v srce? Kako naj ti priznam, da ne mislim več nate? Kako naj ti rečem, da je sedaj mesto v mojem srcu zavzel On? Kako naj postanem krut človek?

Ne znam…

vir

 • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Kako…”

 1.   šuši pravi:

  blokiraj ga, pa ne javljaj se na telefon ;)

 2.   glitter pravi:

  mal kruta je ta…

 3.   senorita pravi:

  @šuši: heh, nedosegljivost res reši marsikatero stvar :D

  @glitter: fejst kruta je, tako da samo lahko rečem, da sem vesela, da tole ni moja osebna zgodba :)

 4.   ninaa pravi:

  Fuf,tezka je ta,ja.Ni fajn,ce si na drugi strani,ampak ce si pa na tej–kot v tvoji zgodbi, je pa tud bad, sploh ce vidis da tistem cloveku ni vseeno zate…

 5.   senorita pravi:

  @ninaa: ja pomoje kaj takega doživet res ni fajn, ne z ene pa niti z druge strani. Ko v bistvu čutiš, da s tem človekom ne moreš več naprej, da ne vidiš prihodnosti z njim, čeprav se zavedaš, da je super oseba in čutiš, da te še vedno gleda zelo zaljubljeno. Ampak nekaj pač manjka. Si ne želim tega doživet…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !