…ko človek prekipeva od energije. Včasih so stvari pač “čist simpl”. Samo zato, ker se je tako fajn nasmejat do solz. Zato, ker je noro dober občutek, ko “začutiš” neko osebo. Še boljši, ker se dobro počutiš v svoji koži. Ker imaš nek nenavaden občutek, da bi lahko poletel, premikal gore in preplaval oceane.

Pa, ko bi lahko sredi množice ljudi planil v smeh, ker se spomniš, kaj si sanjal to noč. Pa, ko ti srce kar malo zaigra, ko prebereš en sam stavek. In spet letiš…

YouTube slika preogleda

Ker je vznemirljivo čakat na kavo ali kepico sladoleda. In ker je lepo začutit naklonjenost nekoga. Ker je super biti dobre volje brez posebnega razloga…

 • Share/Bookmark


8 odgovorov v “So dnevi…”

 1.   bonboniera pravi:

  mnja, res je fajn, ko se zaštekaš z nekom. in je naklonjenost obojestranska. pa maš skos nasmešek na obrazu :)

 2.   senorita pravi:

  Ane, to je res en tak noro dober občutek :D

 3.   ninaa pravi:

  to je res en luskan obcutek…js se takrat vedno vprasam zakaj ne znam biti skos taka? :) In obljubim si, da bom od danes naprej hodila vedno s takim nasmehom…ker je vse lazje :) (BTW,si zalublena?:))

 4.   senorita pravi:

  @ninaa: ta občutek je res super, ampak na žalost je tako, da ne moremo vedno imeti takšnih lepih dni, temveč pridejo tudi tisti malo slabši. Saj ravno zato pa lahko toliko bolj cenimo te čudovite :) p.s.: nisem zaljubljena ;)

 5.   bonboniera pravi:

  nisi zaljubljena? hm, jaz sem tudi mislila, da je kaj takega. no, pa saj se imamo super tudi, če nismo zaljubljene, ampak preprosto uživamo ;)

 6.   senorita pravi:

  @bonboniera: ma ne bi temu rekla zaljubljenost ;) Sicer pa res, punce se znamo imet fajn tudi brez tega :)

 7.   vesna pravi:

  uiii :) mene je tud dokončno minila spomladanska utrujenost in zdej dogaja poletje… je pa res najboljša dobra volja takrat, ko za to ni posebnega razloga :)

 8.   senorita pravi:

  @vesna: poletje je zakon :D dobra volja brez posebnega razloga pa še bolj ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !