Velikokrat sem iz moških ust slišala, da ženske tako ali tako ne vemo, kaj hočemo. Da smo izbirčne in se samo izmišljujemo, da pri moških vedno iščemo napake, da nam ni všeč to in ono in da je precej težko prenašati vse naše muhe.

V resnici to sploh ni res. Ni res, da ne vemo, kaj hočemo in kaj želimo. Res je, da smo včasih muhaste in da nas je takrat bolje pustiti pri miru. Res je tudi, da potrebujemo določeno mero pozornosti in da nismo zadovoljne s preprostim “mhm”. Pa tudi, da naši pogledi kdaj pa kdaj zavajajo in katerega izmed moških zato tudi razočarajo. Včasih si pač želimo, da z nas strgate vsak košček obleke, ki jo tisti trenutek nosimo na sebi, drugič pa nam  godi nežno šepetanje in ljubkovanje. Ja. Veliko stvari je res. Mogoče tudi to, da včasih težko priznamo svoje napake in zmoto.

Ni pa vedno res, da smo neodločne in da “cincamo”. Ni res, da ne znamo narediti prvega koraka in da smo brez poguma. Niti ni res, da smo preveč fine in da zato ne sprejmemo vsakega povabila na pijačo. Kot tudi ne, da smo samovšečne, ker nekomu ne zaupamo svoje telefonske številke. Mogoče nam res ni vedno jasno, kaj bi rade, sigurno pa vemo, da ob sebi ne potrebujemo otroka, še ene nezrele osebe in človeka, ki ne zna razmišljati s svojo glavo. Niti ne moškega, ki plava proti toku in ima še svoje lastno življenje obrnjeno na glavo. In ne, ne iščemo popolnosti, ker le-ta ne obstaja! Iščemo moškega z vsemi njegovimi napakami in težavami, vrlinami in pomankljivostmi, blebetanjem in iskrenimi besedami, bedarijiami in modrostjo…

V resnici sploh nismo tako zahtevne kot si nas moška vrsta predstavlja. Pravzaprav smo v resnici čisto prijetna bitja…1

 1. ;) [nazaj]
 • Share/Bookmark


9 odgovorov v “Seeking perfection? Not!”

 1.   milkaa pravi:

  i sure do agree =D

 2.   pirat pravi:

  itak se pa zarad vas svet vrti :mrgreen:

 3.   bonboniera pravi:

  oh, koliko moških je tudi takih. ne vejo, kaj bi radi,so neodgovorni, nezreli, bi radi popolno žensko…

  če ženska ve, kaj hoče, in se pač ne zadovolji s prvim, ki prikoraka mimo, to še ne pomeni, da je zakomplicirana in išče perfektnost.

 4.   senorita pravi:

  @milkaa: ;)

  @pirat: ja seveda, a je slučajno kdo v to podvomil :lol: :lol:

  @bonboniera: točno to sem hotela povedat :)

 5.   ninaa pravi:

  odlicno!cist vse je res!zdaj pa sam to se daj nekam za obvezno ctivo moskim,da bodo vedeli :hudicek:

 6.   senorita pravi:

  @ninaa: hehe, ane da je vse res ;)

 7.   vesna pravi:

  točno tko! link na tole objavo bo šel tipom na mejle ;)

 8.   bamboo pravi:

  Zivjo! Ze s prvim prispevkom,ki sem ga prebrala,sem se prav posteno namuzala,ker tocno te zadeve so nekako orkog mene :) Hihhi :)

 9.   senorita pravi:

  @vesna: uff, bodo tipi veseli branja ene takele zadeve :lol:

  @bamboo: :D ojla, ojla, kje se pa ti skrivaš ;) Te kak predstavnik moške vrste tolk okupira ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !