Nikoli te nisem prebolela. Nisem znala in nisem hotela. Hotela sem te še vedno imeti ob sebi in ker te ni bilo, si ostal v mojih mislih in v mojem srcu. Nikoli nisi čisto zares odšel. Nisem ti pustila.

Nisi naredil tistega zadnjega koraka, nisi zaloputnil vrat, nisi pozabil moje telefonske številke, prevečkrat si se spomnil name, nikoli nisi bil samo prijatelj.

Pojavljal si se v mojih sanjah, vedno znova. Ob meni je ležal nekdo drug, vendar sem jaz vseeno čutila tebe. Čutila tvoje močne roke, kako polzijo po mojem telesu in mi ne dajo miru, čutila tvoje vrele ustnice in videla tvoj obraz, tvoje oči, ki so me gledale tako nedolžno. Vendar nisi bil ti, bil si samo plod moje domišljije.

Ti pa si se zbujal vsako jutro v drugi postelji, moja te že davno ni več zanimala, razen takrat, ko ni bilo na voljo nobene druge. Življenje je brzelo mimo mene in tavala sem nekje v tistem labirintu, v katerem si me pustil. Ubijala sem sama sebe in bila tako neumna, da sem ti vedno znova pustila, da se mi približaš. Da mi ukradeš še en del srca, da me vzameš in na koncu pustiš kot pozabljeno cunjo nekje v kotu sobe. Bila sem slepa in spregledala vsako tvojo napako, preslišala vsako tvojo žalitev in lagala sama sebi.

Dokler ni počilo. Tisto noč sem zadnjič jokala za tabo…

vir

 • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Nič več”

 1.   lordwales pravi:

  Resnična ali literarna ljubezenska zgodba?

  Če ti po pravici povem, sem že res štufiran nekih pričakovanj o sanjski ženski, sorodni duši ali zgolj dobri poslušalki, ki te malce objema in kušuje? In fobije do zmenkov vseh ali skoraj vseh ki naj bi bile samske -pa niso ravno najbolje prepričane o tem.

  Zdaj je folko definitivno dol padlo , in tja do svetih treh kraljev se folku še komentirat ne bo dalo kaj preveč, gdle na to da po sveh javnih objavah in tudi romanu ki se bojda kar dobro prodaja postajam javna osebnost.

  Tako da se za oboževalke ne bojim.

  In od kje si že v tej majhni kokoški?

 2.   saša pravi:

  to si pa res dobr napisala =D i love it hehe

 3.   senorita pravi:

  @saša: Ja, hvala no :oops:

 4.   bamboo pravi:

  Senorita,kapo dol,to pa je zapis 1A! :) Hm,Hm, za pjacko se nismo z Vesno zmenile,upam,da bomo po novem letu skocile na kak klepet!

  Naj ti novo leto prinese le tisto najboljse kar si zelis!Srecno!

 5.   senorita pravi:

  @bamboo: hvala :oops: Tudi jst tebi želim vse dobro v novem letu in res upam, da se nam rata uskladit za kak klepet ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !