Osladna bom. Ampak ta trenutek enostavno moram biti, pravzaprav hočem biti. Zato, ker sem premalokrat tako zelo dobre volje, zato ker premalokrat cenim življenje, takšno kot je in zato, ker me premalokrat navdaja toliko optimizma.

Vesela sem, ker je vse ok. Vesela, ker mi je bila dana priložnost, da spoznam čudovite ljudi. Vesela, ker me je življenje presenetilo in ker vem, da presenečenj še ni konec. Seveda se zavedam, da bom kdaj pa kdaj soočena tudi s tistimi negativnimi, ampak hkrati vem, da bom prebrodila tudi te in iz njih potegnila tisto najboljše. Vesela sem, ker lahko začutim ljubezen. Ker se lahko iskreno veselim z nekom. Vesela, ker sem lahko ganjena. Vesela, ker si me zadnjič močno objel in sem začutila bitje tvojega srca.

Dobre volje sem, ker se spomnim malih stvari in se mi ustnice razlezejo v nasmeh. Polna sem energije in ko poslušam tale komad, ne morem biti pri miru in bi šla ta trenutek žurat. Nazdravit. Se razmetavat po plesišču, se spogledovat s tabo in te spravljat ob pamet. Oblečena bi skočila v morje, bosa tekla po plaži in s tabo doživljala sončni vzhod. Se vozila z rdečim kolesom, jedla čokoladno torto in pela karaoke.

Veliko stvari me še čaka in tu sem, da jih doživim. Let’s start ;)

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Oh happy day…”

  1.   lordwales pravi:

    Samo ljubezen?

  2.   vesna pravi:

    :) ful vesela zate :) iiiiii kok dobr filing! upam da še kr trajaaaaaa

  3.   senorita pravi:

    @vesna: ni prav blizu tale feeling danes, ampak je fajn tole prebrat, da me mal opomni, da so dnevi lahko tudi lepši ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !