Dolgo že nisem nič napisala. Pa ne da se mi ne bi nič dogajalo, ne da ne bi imela mnenja o vseh stvareh, ki se dogajajo okoli nas, ne da ne bi imela domišljije za raznorazne zgodbice. Ne, to niso razlogi, da tale blog sameva že kar nekaj časa. Enostavno ni tiste prave volje. Ni tiste nestrpnosti v prstih, ki komaj čakajo, da se dotaknejo tipkovnice in iščejo črko za črko. Je samo skupek napisanih besed, ki jih prav hitro doleti tipka delete…

Lepo je prebrati, kaj se ti je dogajalo leto dni nazaj, kaj si mislil o tej ali tisti zadevi, kakšni občutki so te obdajali, o kom si preveč razmišljal. Zato hočem pisati. Hočem naslednje leto na isti dan sedeti tu, v tej mali sobici in prebrati tale zapis. Vendar potrebujem voljo, potrebujem tiste črk željne prste, potrebujem hitre misli, ki letijo na ta virtualni papir. Zaenkrat vsega tega še ni. Ampak jaz sem tu, z vsemi občutki, ki jih niti ne znam opisati, z mnenjem, ki ga ne znam pravilno predstaviti.

Sem pa tu. Zaenkrat samo berem…

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Tu sem”

  1.   AvanTgardA pravi:

    rahlopreletavam tvoj blog n..se mi zdi kar zanimiva stvarca:)..tak da, če smem.te bom kar dodala med svoje povezave :P ..

  2.   ettyxkitten pravi:

    zadnje čase se mi isto dogaja. ni prave volje, vse kar napišem pa na koncu doleti tipka delete. in sem spet na začetku. =D zanimiv blog btw =)

  3.   senorita pravi:

    @AvanTgardA: Ja, hvala no :oops: @ettyxkitten: hvala ;) ja, tudi pri meni ta ustvarjalna kriza traja že kar nekaj časa :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !