Moški sreča žensko. Zaljubita se. Par živi srečno do konca svojih dni. Realnost je popolnoma drugačna, življenje namreč ni pravljica.

Moškemu gre ženska že malce na živce, spremenila se je…tudi on se je spremenil in njun odnos ne funkcionira več najbolje. Zato zadnje dneve vedno več časa preživi v službi, ravno zato, da mu ni potrebno poslušati njenega blebetanja. Tudi ena od sodelavk preživlja večere v pisarni, okupirana z e-maili in nerešenimi zadevami. Včasih se srečata v kuhinji, ko že vsak od njiju nujno potrebuje kavo, saj pred monitorjem ne zdržita več. Mogoče jo kdaj “časti” kavo…ali pa vročo čokolado. Vsak pije svojo kavo in pogovor hitro steče, sem in tja je slišati glasen smeh.

Njej je on simpatičen, pravzaprav več kot to…privlači jo. Ona je samska, vsak večer stopi v prazno stanovanje, nahrani mačka, poje na hitro pripravljeno večerjo, skoči pod tuš in naravnost v posteljo. Sama. Ta tip ji je všeč, a noče razmišljati o njem, saj točno ve, da ima punco, celo videla ju je že skupaj. Zakaj bi sploh razmišljala o njem?

Zvečer se spet srečata v kuhinji in klepet traja malce dlje kot včeraj…jutri se zgodba ponovi. In ponavlja se dan za dnem. Ona si zvečer, ko leži sama v postelji zaželi, da bi bil poleg nje on, a v istem trenutku sama sebe opomni, da tega ne bi nikoli storila. Ne, ona pa že ne bi šla v posteljo z zasedenim tipom. Ona nikoli ne bi bila druga ženska, zato razmišljanje o njem nima nikakršnega smisla in zgodba v njeni glavi se mora zaključiti. Vsaj tako prepričuje sama sebe.

Naslednji večer se srečanje v kuhinji konča s povabilom na pijačo. Naj sprejme? Gre samo za nedolžno pijačo, kljub temu, da si ga želi in bi ga slekla do golega prav tam, v tisti mali kuhinji?!

  • Share/Bookmark


2 odgovorov v “Coffee time”

  1.   sašky pravi:

    jaa sprejme nj :) sj je sam pijača ;) ti bi lah nadaljevanke pisala k veš kdaj morš nehat da ostane napet hehe

  2.   senorita pravi:

    A misliš, da je res samo pijača? :) Hehe, hvala za kompliment ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !